Rakastan vauvoille ja lapsille virkkaamista. Maailmassa on vain niin monia sydämen sulattavia virkkausohjeita - joista aikuistet myös pitävät 😉

Pidän erityisesti tuttinauhojen virkkaamisesta, sillä se on nopea työ, ja siitä on paljon apua perheelle, jossa on pieniä lapsia. Olin monesta asiasta epävarma, kun virkkasin ensimmäisen nauhani. Olen tehnyt alun sinulle helpoksi.

TÄRKEÄÄ! Tukehtumisvaaran vuoksi, tuttinauha ei saa koskaan olla 22 cm pidempi, mukaanlukien klipsun ja adapterin. Ole varovainen, jos tuttinauha pitenee sitä venyttäessä, tee siitä siinä tapauksessa lyhyempi kuin 22 cm.

Tuttinauhat Singlerib-kuviolla

Singlerib on ihana kuvio, joka tehdään kohovirkkaamalla vaihdellen edestä ja takaa. Kuvio tekee siitä paksun, ja erityisen kestävän. Se virkataan Rainbow 8/4-puuvillalangallamme. Valitse se tuttinauha, joka sopii vauvalle - Klipsien valikoimaan kuuluu pupu, poliisiauto, leppäkerttu, ja jopa avaruusraketti!

👉 Täältä löydät Baby DIY-osion

Voit valita adapterin tai tuttirenkaan asetettavaksi kiinni tuttiin. Löydät alapuolelta ohjeet adapterin tai tuttirenkaan kiinnittämiseen.

Tässä on myös video-ohje tuttinauhan tekoon singlerib kuviolla

Tuttinauha panamasidos-kuviolla


Panamasidos tehdään kohovirkkaamalla vuorotellen edestä ja takaa, luoden kauniin kuvion. Olemme valinneet Rainbow 8/4-puuvillalankamme, mutta toinen hyvä valinta on iki-ihana Rainbow Organic 8/4-lankamme, joka on GOTS-sertifioitu (Nr. 2017-057) joka tekee siitä täydellisen langan lapsille ja vauvoille tarkoitettuihin töihin.

Täällä on myös video-ohje tuttinauhan tekoon

Apua tuttinauhan tekoon

Olemme tehneet lukuisia videoita, jotka auttavat sinua tekemään oman tuttinauhan. Kuinka päästä alkuun?

Oletko epävarma kuinka alkaa, ja virkata silmukat kiinni tuttiklipsuun?

Katso tämä video, joka näyttää juuri sen:

Kuinka päätellä?

Oletko epävarma päättelystä? Valitsit niin adapterin tai tuttirenkaan, molempiin on video-ohjeita.

Jos käytät adapteria, käytä seuraavaa päättelytapaa:

Jos käytät tuttirengasta, käytä seuraavaa päättelytapaa:

Pidä hauskaa virkaten vauvoille ja lapsille! Jos sinulla on kysymyksiä, ota meihin yhteyttä osoitteiseen [email protected]

Ystävällisin terveisin,

Lene, HobbiiDesign


 

Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

100% Puuvilla

2,55 €