Kirjoittanut Madeline, @ofbooksandhooks

Jokaisen käsityöläisen elämässä on se yksi kerta, kun huomaa että tämä tavallinen laukku ei vain sovellu lankalaukuksi.

Jotkut ihmiset saattavat ajatella, että laukku, joka on varta vasten suunniteltu käsitöiden kuljettamiseen, on aivan turha krumeluuri… samat ihmiset eivät todennäköisesti ole kokeneet tukahduttavaa raivoa lankojen mennessä solmuun vain viiden minuutin kävelymatkan aikana.

Ymmärrämme sinua. Siksi olen työskennellyt ahkerasti Hobbiin kanssa luomaan tämän lankakassien oppaan, jotta voit löytää sen joka sopii tarpeisiisi parhaiten.


Olkalaukku lankaa varten

Parhaat palat:

  • Crossbody-olkahihna ja nahkaiset kantohihnat

  • Kaunis kangasmateriaali

  • Monia sisätaskuja estämään lankojesi ja tarvikkeidesi sekoittumisen

  • Helposti saatavilla olevat ulkotaskut

  • Tarpeeksi syvä läppärille, ohjekansiolle ja monelle muulle!


Tämä laukku kääntää päitä. Se on korkealaatuinen ja kauniin värinen (terracotta). Laukku oikein huutaa ylellisyydestä.

Lempiasiani tässä laukussa on se, että läppärini mahtuu siihen. 15” läppärini ei oikeastaan ikinä mahdu mihinkään laukkuun. Vähän aikaa sitten olin kahvilavisiitillä, ja pakkasin läppärini, vihkoni, koukkuja, kyniä, 2 neuletyötäni, laturini, kuulokkeet ja lompakkoni. Kiitokset hyvin toimiville sisätaskuille, mikään ei ollut solmussa keskenään.

Crossbody-olkahihna tekee laukusta mukavan kantaa. Asun kaupungissa, joten kävelen jatkuvasti paikasta toiseen (en aja), joten laukkua kantaessani sen on oltava mukava ja auttaa painon jakautumisessa. Tämä laukku on täydellinen siihen!



The Ultimate-lankalaukku

Parhaat palat:

  • Suuri sisätila, sopii reissaamiseen

  • Monia hihna-vaihtoehtoja, niin lyhyitä kuin pitkiä

  • Hieno sisäosa


Jos etsit lankaämpärin ja merimiessäkin välimuotoa, olet oikeassa paikassa. Samalla sekunnilla laukun julkaisemisesta, käännyin puolisooni ja sanoin “TÄMÄ on täydellinen viikonlopun laukku neuletöilleni.”

Miksi? Koska kuka tahansa käsityöläinen tietää kuinka hankalaa on ottaa mukaan vain yksi työ; Samalla lailla kuin kuka tahansa lukutoukka pitää yhden kirjan mukaan ottamista täysin mahdottomuutena. Kaikki tämä, vaikka tiedostat kaikkien töiden valmiiksi saamisen yhden viikonlopun aikana olevan fyysinen mahdottomuus.

Tämä laukku on ihanan tilava, ja siihen mahtuu niin neuletyösi, kuin kaikki muu mitä tarvitset viikonloppua varten. Heitä sisään pari juomaa ja ota se mukaan rannalle. Kiität minua myöhemmin.



Lankareppu

Parhaat palat:

  • Tilaa läppärille

  • Käytännölliset sisätaskut pitämään tarvikkeesi järjestyksessä

  • Ajaton design työ- ja vapaa-ajan käyttöön

  • Laadukas sisäkangas


Käytän tätä reppua joka päivä. Siihen mahtuu läppärini lisäksi neuletyöni, kirjoja, kyniä, virkkuukoukkuja, ja kaikkea muuta tarpeellista (Kuten käsidesi, näinä päivinä). Vaikka tungen tähän reppuun paljon tavaraa, se on silti erittäin siro, eikä näytä muhkuraiselta.

Se on myös älyttömän kestävä, joten en huoli painavien esineiden mahduttamisesta yhtä paljon, kuin halpalaatuisen laukun kanssa.

Lopuksi, lempiasiani tästä repusta on se, että siinä on monia sisätaskuja, mutta pelkistetty ja tyylikäs ulkoasu. Voin tuoda sen töihin, viikonlopun kesäpiknikille, tai vain ruokakauppaan.



The Organizer Bag - XL

Parhaat palat:

  • Ei liian suuri, ei liian pieni

  • Täydellinen kuljettamaan tarvikkeita, kuten tiheysmittoja, tai muita suurikokoisia tavaroita

  • Pehmeää nahkaa


Älä aliarvioi tämän laukun käytännöllisyyttä sen pelkistetyn ulkomuodon perusteella. Laukku on täydellisen keskikokoinen, lankalaukun ja penaalin välimuoto.

Tämä laukku on oikea tilaihme, ja siihen mahtuu suurikokoisimmat tavarat joita joudun kuljettamaan mukana. Kaikki virkkuukoukkuni, tiheysmittani, mittanauhat, kerroslaskurit, sakset, sekä monet muut asiani mahtuvat hienosti, jättäen laukkuun vielä paljon ylimääräistä tilaa.

Tämä laukku on hyvä idea sinulle, joka tahtoo pitää neulonta- ja virkkaustarvikkeet erikseen, ja käyttää tavallista laukkua muuhun.



Projektilaukku langalle

Parhaat palat:

  • Kevyt ja kestävä

  • Käytännölliset ulkotaskut, erityisesti neulojille

  • Avoin laukunsuu, jonka voi halutessaan sulkea vetoketjulla

  • Pitkä olkahihna


Tämä on täydellinen pelkistetty malli, jos etsit ensimmäistä projektilaukkuasi. Se on kestävä, siinä on monia taskuja (ulkotaskut sopivat neulepuikoille) ja se ei ole liian pramea.

Pidän tämän laukun tummansinisestä väristä, sillä minun ei tarvitse murehtia laukun laskemista nurmikolle, tai sen laskemista auton lattialle. Monien hihna-vaihtoehtojen ansiosta laukun voi vain heittää olalle, tai kantaa mukana.

Tämä laukku on ideaali sellaiselle henkilölle, joka tarvitsee mahdollisimman paljon taskuja ollakseen tyytyväinen ja järjestelmällinen. Tämän laukun sisällä on todella paikka kaikelle. Käytä joka ikinen tasku hyväksesi!


Minkä tahansa laukun valitsetkin, tulet varmasti olemaan iloinen saadessasi täydellisen kumppanin projekteillesi. Melkein mikään ei päihitä tunnetta, että laukku tai reppu on suunniteltu juuri luovia tarpeitasi varten. Kaikki nämä ovat juuri sellaisia!

Kerro meille, minkä näistä valitset itsellesi!

@ofbooksandhooks:n Madeline on luova käsityöläinen, joka rakastaa kahden intohimonsa yhdistämistä: Virkkaaminen ja kirjat! Voit nähdä hänen viimeisimmät työt hänen Instagramissaan, ja löytää ilmaisia ohjeita hänen nettisivuiltaan.