News

Pompoms Made Easy: Step-by-Step Guide to Using a Pompom Maker

Helppotekoisia tupsuja: Vaiheittainen opas Pompom-kehikon kÀyttöön

Valmistaudu viemÀÀn kÀsityöharrastuksesi uudelle tasolle tÀllÀ idioottivarmalla oppaalla Pompom-kehikon kÀyttöön. Tervehdi tupsuluomusten lukemattomia mahdollisuuksia!

How to Wash Wool Yarn: A Step by Step Guide

Kuinka pestÀ villalankaa? Askel askeleelta-opas

Ajatus virheellisesti pestyjen virkattujen tai neulottujen projektien menettÀmisestÀ tuntikausia niiden tekemiseen kÀytetyn ajan jÀlkeen voi olla melko pelottava. TÀssÀ blogikirjoituksessa tarjoamme sinulle kattavan oppaan villan pesuun ja valmiiden projektien hoitoon tulevina vuosina.

TL Yarn Crafts x Hobbii: Happy Place

TL Yarn Crafts x Hobbii: Happy Place

Oletko valmis vuoden PARHAALLE uutiselle? TL Yarn Crafts (tunnetaan myös nimellÀ Toni Lipsey) ja Hobbii ovat kehittÀneet Happy Place-langan - Upean ja pehmeÀn langan, joka vie sinut omaan henkilökohtaiseen onnelliseen ja luovaan tilaasi. Oletko valmis löytÀmÀÀn oman Happy Placensi? Lue lisÀÀ tÀÀltÀ!

Mix and Match with Friends

Yhdistele ja sovittele Friends-lankoja toisiinsa

Onko sinunkin mielestÀsi villa ja kid silk mitÀ ihanin ja pehmein yhdistelmÀ ikinÀ? Sitten Friends-sarja on jotain aivan sinua varten! Uudessa sarjassa yhdistÀmme vÀrejÀ eri lankatyyppien vÀlillÀ. TÀssÀ on opas jonka avulla voit yhdistellÀ ja sovitella eri Friends-sarjan lankoja toistensa kanssa.

What Is Superwash Wool?

Superwash-villa - MitÀ se on?

Pesetkö kaikki neulotut ja virkatut työsi kÀsin vai eikö sinulla millÀÀn riitÀ kÀrsivÀllisyys sellaiseen? Superwash-lanka koostuu kÀsitellystÀ villasta jota voi helposti pestÀ koneessa. Se on super-kÀtevÀÀ kun peset vaatteita joita kÀytÀt usein arjessa!

Guide: How to wind yarn with a yarn swift and a yarn winder

Opas: NÀin kerit langan vyyhdinpuilla ja kerijÀlaitteella

Oletko kyllĂ€stynyt vyyhtien kĂ€sin kerimiseen? Sitten on aika tutustua tĂ€hĂ€n vĂ€lineiden voimapariin: Vyyhdinpuihin ja kerijĂ€laitteeseen. TĂ€mĂ€n oppaan avulla opit kuinka nĂ€iden laitteiden avulla luot kauniita keriĂ€ helposti ja nopeasti. Ja mikĂ€ parasta, voit aloittaa neulomisen ja virkkaamisen nopeammin. 😍

Meet Friends

Uutuus: Tapaa uusi Friends-sarja

Hurraaaaa! Uusi lankasarja on vihdoin nettikaupassamme! Uuden sarjan nimi on Friends, ja se sisÀltÀÀ upeita ja pehmeitÀ lankoja. Ja mikÀ parasta? Langat jakavat saman vÀrikoodin, joten voit yhdistÀÀ eri materiaaleja mielesi mukaan.