Langat

Laadukasta lankaa kilpailukykyiseen hintaan - helposti ja edullisesti! 

Verkkokaupassamme Hobbii.fi voit ostaa kaiken tyyppisiä lankoja kilpailukykyiseen hintaan. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on aina uusia mielenkiintoisia tuotteita sinulle ja sekä pienille että isoille virkkaus-, neule- tai huopaprojekteillesi. 

Meillä on aivan varmasti juuri sitä lankaa, mitä tarvitset, olipa se kevyempää lankaa kevät- ja kesäprojekteihisi tai hiukan paksumpaa villalankaa lämpimiin puseroihin syksyllä ja talvella. 

Lankavalikoimamme on valittu huolellisesti niin, että jokaiseen korkealaatuiseen neulonta- tai virkkausprojektiin löytyy lankaa hintaan, johon kaikki voivat liittyä. Jos napsautat yksittäisiä lankoja, löydät tietoa langan laadusta, materiaalista, painosta, juoksupituudesta, suositeltavista puikoista ja koukuista, neulontatiheydestä sekä langan suositeltavasta pesuohjeesta. Löydät myös ohje-ehdotuksia, jotka sopivat juuri sinun valitsemaasi lankatyyppiin.

Meillä on edullista lankaa juuri sinun neulonta- ja virkkausprojektiisi

Täältä voit ostaa virkkaus- ja neulontalankaa helposti, nopeasti ja edullisesti, ja löydät aina sitä lankaa, jota tarvitset juuri sinun virkkaus- tai neuleohjeeseen, riippumatta siitä, onko se puuvillalankaa, paksua villalankaa tai pehmeää alpakkaa tai merinovillaa  - tai ehkä tarvitsetkin silkinpehmeää vauvalankaa? Valikoimamme on suuri, ja siinä on myös ekologista lankaa ja luonnonlankaa.

Jos tarvitset hyviä ideoita lankaprojekteihisi, voit löytää apua laajasta ilmaisten ohjeitten maailmastamme. Hobbiiilla on aivan oma suunnittelutiimimme, joka suunnittelee mitä hienoimpia ohjeita Hobbii-langoillemme. Meiltä löytyy ohjeita sinulle, joka rakastaa neuloa villapaitoja ja huiveja, ja muille jotka rakastavat kotitekoisia sisustusprojekteja, tai hänelle, joka virkkaa nallekarhuja pienimmille. Jos sinulla on ohjeideoita, jota ei vielä ole verkkosivuillamme, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@hobbii.fi.

Mikä lanka minun pitäisi valita?

Hobbiilta löydät paljon herkullisia lankoja, etkä koskaan etsi turhaan. Meillä on lankoja kaikkein pehmeimmästä alpakka- ja merinovillasta monipuoliseen puuvillalankaan, kestäviin sukkahousuihin ja isoihin kangas- ja nauhalankoihin.

Valitsemasi lanka riippuu tietysti projektistasi. Seuraavassa tarkastelemme suosituimpien lankatyyppien ominaisuuksia ja kerromme mihin projekteihin ne sopivat parhaiten.


Puuvilla

Puuvilla on pehmeää kuitua, joka kasvaa puuvillakasvien siementen ympärillä ja koostuu melkein puhtaasta selluloosasta. Puuvillalanka on uskomattoman suosittua, ja sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa luovassa projektissa kesävaatteista virkattuun leikkiruokaan. Puuvilla on heikompi materiaali kuin silkki ja pellava, mutta kestävämpi kuin villa.


Merseroitu puuvilla on puuvillaa, joka on käynyt läpi merserointi-käsittelyn. Käsittelyssä lanka saa venytyksen, joka suoristaa kuidut. Se antaa langoille hienon kiillon ja tekee samalla kuiduista vahvempia, langasta pehmeämmän ja antaa sille suuremman imukyvyn, jotta se voi esim. helpommin imeä väriainetta. Käsittely myös helpottaa vaatteiden muotoilua ja estää samalla kutistumisen samassa määrin kuin tavallinen puuvilla.


Puuvillalangalla on uskomattoman paljon hyviä ominaisuuksia. Jos esimerkiksi käytät 100% puuvillaa, voit olla varma, että saat pehmeän tuloksen, joka tuntuu uskomattoman mukavalta iholle - ja joka on allergiaystävällinen. Jos sää on lisäksi kylmä ja harmaa, puuvilla varmistaa myös sen, että pysyt lämpimänä, minkä vuoksi puuvillalla voi hyvin virkata tai neuloa huiveja, ponchoja, puseroita jne. Mutta puuvillalanka ei toimi hyvin vain yksin. Se voidaan myös helposti yhdistää joko silkkiin, pellavaan tai villaan halutun ulkoasun mukaan. Puuvillalangan sekoittaminen muun tyyppisiin lankoihin varmistaa kestävämmän tuloksen ja tekee siitä myös likaa hylkivän.

Sinulla voi jo olla käsitys siitä, että puuvillalankaa voidaan käyttää moniin projekteihin. Jos olet äskettäin aloittanut virkkaamisen tai neulomisen, suosittelemme, että aloitat virkkaamaan tai neulomaan neliöitä - nämä neliöt voivat päätyä esimerkiksi omiksi kotitekoisiksi ja ympäristöystävällisiksi räteiksi tai pannulapuiksi. Ihanteellinen lanka tällaiseen projektiin on puuvillalanka. 

Löydät täältä aina laajan valikoiman puuvillalankojen virkkaus- ja neuleohjeita.

Villalanka

Hobbiin villalankojen valikoimasta löydät alpakkavillaa, merinovillaa, mohairia ja 100% puhdasta villaa. Mikä on luonteenomaista kaikenlaisille villaille, on sen hämmästyttävä kyky pitää lämpimänä. Villan ulkonäkö riippuu siitä, mistä lammasrodusta se tulee ja miten sitä käsitellään. Villaa voidaan käyttää virkkaamiseen, neulomiseen tai huovutukseen - joten tällaisella langalla on paljon vaihtoehtoja.


Villan käytöstä neule- ja virkkausprojekteissa on monia etuja. Yksi niistä on, että se on luonnollinen lämpötilaa säätelevä materiaali, joka imee jopa 35% kosteutta ilman, että se tuntuu kylmältä tai märältä iholla. Toinen etu, jota monet ihmiset eivät ehkä edes yhdistä villaan, on se, että on mahdollista saada villamateriaaleja, jotka eivät kutise - tiesitkö tämän? Vaikka tietysti on joitakin materiaaleja, jotka voivat kutista, myymme myös paljon villatyyppejä, joilla on todella silkkinen pinta, ja jotka siksi ovat uskomattoman pehmeitä.


Alpakkavilla on pehmein ja hienoin saatavana oleva lanka. Se on kevyt, 100% kutisematonta eikä siinä ole kemikaaleja, minkä vuoksi se on allergiaystävällinen lanka. Langan lämpötilaa säätelevät ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen puseroihin, kintaisiin, hattuihin ja huiveihin. 100% alpakkavilla ei ole kovin hyvin muotonsa pitävä materiaali. Siksi löydät valikoimastamme useita alpakkalankoja, jotka on yhdistetty muun tyyppisiin lankoihin, juuri muodon lujuuden lisäämiseksi, jotta lanka ei menetä muotoaan. 


Merinovilla on - kuten alpakkavilla - uskomattoman pehmeää ja 100% kutistamatonta. Tämän tyyppistä villaa käytetään usein alusvaatteissa ja urheiluvaatteissa, sillä sen lisäksi, että se säätää lämpötilaa, se on myös hajuja pitävä materiaali, joka estää hajun leviämisen hikoiltaessakin. Jos neulot tai virkkaat pienimmille, merinovilla on ylivoimaisesti suosituin lankatyyppi tähän tarkoitukseen, ja se soveltuu erityisen hyvin potkuhousuihin, hattuihin, sukkiin, käsineisiin, tossuihin, villapaitoihin, säärystimiin jne.


Mohair koostuu Angoravuohen ohuista, sileistä kuiduista, jotka kerätään langaksi kehräämällä sitä yhdessä muun tyyppisen kuidun kanssa - se voi olla villaa, polyamidia tai silkkiä. Hienot löysät kuidut antavat langalle erittäin korkean eristyskyvyn ja ovat lämpöä sääteleviä, samalla kun lanka saa pörröisen ilmeen myös sen jälkeen, kun se on värjätty. Juuri tämä pörröinen ilme tekee mohairista niin ylellisen. Mohairia käytetään usein toisen tyyppisen langan lisälankana, mutta sitä voidaan käyttää myös yksin kevyessä kesätakissa tai huivissa.


Täältä löydät aina laajan valikoiman villalankojen virkkaus- ja neuleohjeita.

Tilaa langat netistä - helposti ja nopeasti

Haluamme Hobbiilla tarjota huippunopean akryylilankojen ja käsityötarvikkeiden toimituksen. Toimitamme pakettisi 4-6 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Olemme ylpeitä palvelumme korkeasta tasosta, ja voit aina soittaa meille jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme. Tarjoamme verkkokaupasta ostetuille tuotteille aina täyden palautusoikeuden.

Ota yhteyttä!

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteistamme, tai jos tarvitset apua tilauksesi tekemisessä. Yhteydenottolomakkeen ja yhteystietomme löydät napsauttamalla tästä. Odotamme innolla että saamme toivottaa juuri sinut asiakkaaksemme! :-)


Mitä asiakkaamme sanovat Langat

Arla Kaven

Ihanat langat upeissa väreissä. Ainoa miinus kerän koko. Voisi olla isompikin.

Satu Niemelä

Lanka on sitä mitä toivoin. Tuntuu neulottaessa pehmeältä ja varmasti mukava vauvan iholle. Jonkinverran pyrkii tulemaan säepuolia. Suurin harmi oli postin pitkässä toimituksessa. Sain odottaai viikon ylimääräistä ennen kun pääsin neulomisen alkuun.

Eeva-Liisa Tukiainen

Sain lahjaksi pari kerää tätä lankaa. Yllätyin, miten ihanaa neulottavaa ja kuinka kestävä sukkalankana. Ja värithän ovat mahtavat!

Maija Kokko

Värit olivat aika hyvin saatu kuvattua esittelyssä, lanka oli juuri sitä mitä pitikin olla. Pesu lopulta ratkaisee langan sopivuuden.

Oili Puttonen

Kokeiluun sopisiko keittiöpyyhkeitten neulontaan ja ainakin käteen tuntuu kyllä hyvältä....

mervi huurinainen

Pehmeää ja lämmintä lankaa, helppoa työstää -kudon kangaspuilla torkkupeittoa.

-marsu-

Erittäin miellyttävä lanka. Villapusero tulossa. Kaunis värijuoksevuus.

Tarja Munukka

Ihanan pehmeä lanka. Helppo kutia. Itse tein lapsenlapselle puseron

Jenni

Käsittämättömän pehmeä puuvillalanka, jossa ihanat värit.

Tarja Pudas

oivallinen lanka neulotuhin liinoihin. pehneä ja iasalaatuinen

Suosittua kategoriassa

SÄÄSTÄ 29%

Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

Super Fine100% Puuvilla

€ 1,35  € 1,90
SÄÄSTÄ 41%

Twirls - Cotton Kings

Fine100% Puuvilla

€ 7,90  € 13,50
SÄÄSTÄ 39%

Universe - Hobbii

Super Fine98% Premium Akryyli, 2% Polyester

€ 5,20  € 8,50
SÄÄSTÄ 47%

Alpaca Touch - Mayflower

Fine15% Alpakka, 25% Villa, 60% Akryyli

€ 2,40  € 4,50
SÄÄSTÄ 13%

Rainbow Cotton 8/8 - Hobbii

Light100% Puuvilla

€ 2,00  € 2,30
SÄÄSTÄ 27%

Simple Wool - Happy Sheep

Light100% Superwash-villa

€ 2,55  € 3,50
SÄÄSTÄ 53%

Starlight Soft - Hobbii

Medium86% Akryyli, 14% Heijastava Lanka

€ 2,80  € 5,90
SÄÄSTÄ 52%

Teddy - Go Handmade

100% Polyesteri

€ 2,35  € 4,90
SÄÄSTÄ 52%
SÄÄSTÄ 52%

Starlight - Hobbii

Medium60% Superwash- villa, 25% Polyamidi, 15% Heijastava lanka

€ 3,35  € 7,00
SÄÄSTÄ 33%

Mega Ball - We Love Yarn

Light100% Akryyli

€ 8,70  € 12,90
SÄÄSTÄ 17%

Tivoli XL - Hobbii

Medium100% HB Akryyli

€ 2,15  € 2,60
SÄÄSTÄ 56%

Summer Cloud - Hobbii

Bulky66% Puuvilla, 34% Akryyli

€ 2,00  € 4,50
SÄÄSTÄ 42%

Carnival - Hobbii

Light100% Premium Akryyli

€ 4,00  € 6,90
SÄÄSTÄ 51%

Vintage - Go Handmade

Fine70% Villa, 30% Bambu

€ 1,95  € 4,00
SÄÄSTÄ 44%

Cotton 8/8 - Cotton Kings

Light100% Puuvilla

€ 1,45  € 2,60
SÄÄSTÄ 37%

Magic Sock Wool - Happy Sheep

Super Fine70% Superwash- käsitelty Villa, 30% Polyamidi

€ 6,00  € 9,50
SÄÄSTÄ 36%

Rainbow Cotton 8/4 Melange - Hobbii

Fine, Super Fine100% Puuvilla

€ 1,60  € 2,50
SÄÄSTÄ 48%

Cosy - Go Handmade

Light60% Puuvilla, 40% Akryyli

€ 2,35  € 4,50
SÄÄSTÄ 52%
SÄÄSTÄ 13%

Cotton 8/4 Junior - Mayflower

Fine100% Puuvilla

€ 1,40  € 1,60
SÄÄSTÄ 18%

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

Fine100% Luomupuuvilla

€ 2,25  € 2,75
SÄÄSTÄ 49%

Nature - Hobbii

Super Fine100% Luomuvilla

€ 3,30  € 6,50
SÄÄSTÄ 20%

Baby Merino - Hobbii

Fine100% Merinovilla

€ 5,20  € 6,50
SÄÄSTÄ 17%

Rainbow Lace - Hobbii

Lace100% Merseroitu Puuvilla

€ 2,90  € 3,50
SÄÄSTÄ 61%

Wolong - World of Yarn

Super Fine63% Akryyli, 30% Bambu, 7% Elastaania

€ 3,50  € 8,90
SÄÄSTÄ 31%

Winter Glow - Hobbii

Medium51% Uusi villa, 49% Akryyli

€ 15,90  € 22,90
SÄÄSTÄ 12%

Ribbon - Hobbii

Bulky

€ 8,10  € 9,20

Twister - Hobbii

Fine55% Puuvilla 45% Akryyli

€ 25,00
SÄÄSTÄ 36%

Rainbow Cotton 8/8 - Värilajitelma 1-8 - Hobbii

Light100% Puuvilla

€ 14,70  € 23,00
Tuote on lisätty ostoskoriin
Näytä ostoskori