Ei uutta lankaa ilman ohjeita! Siksi Toni Lipsey (tunnetaan myös nimellä TL Yarn Crafts) on suunnitellut peräti 8 kaunista ohjetta, jotka voit virkata Happy Place-langalla. Etkö malta myöskään odottaa päästäksesi alkuun? Katso nämä 8 ohjetta täältä!Olemme aivan INNOSSAMME TL Yarn Crafts-ohjeista! Etkö saa tarpeeksesi Toni Lipseyn kauniista ja tyylikkäistä virkkausohjeista? Silloin sinun kannattaa katsoa tästä!

Yhdessä Tonin kanssa olemme kehittäneet Happy Place-langan, joka on oikea unelma sen villan ja puuvillan yhdistelmän vuoksi. Eikä siinä vielä kaikki – Toni on nimittäin suunnitellut kokonaiset 8 upo-uutta virkkausohjetta jotka voit ladata aivan ilmaiseksi!

Näiden ohjeiden avulla Toni haluaa näyttää sinulle, kuinka monipuolinen Happy Place-lanka todella on:

"Olen sisällyttänyt monia erilaisia värejä, tekniikoita ja silmukoita Happy Place-ohjeiden kokoelmaan osoittaakseni, kuinka hyvin tämä lanka sopii melkein mihin tahansa projektiin. Halusin myös suunnitella kokoelman suosikkiohjeita - niitä, joita tekijät haluaisivat virkata uudelleen ja uudelleen."

Oletko jo ottanut virkkuukoukkusi esiin? Lue lisää ja löydä seuraava projektisi! Tässä blogijulkaisussa olemme pyytäneet Tonia kertomaan hieman 8 uudesta ohjeesta.Aiotko lisätä tämän On The Go-laukun projektilistallesi jotka sinun TÄYTYY virkata?


1. On The Go – Laukku

On The Go-laukku on täydellinen kumppani matkalle! Siinä on runsaasti tilaa langoille, projekteille ja tarvikkeille. Laukku on myös saanut aivan erityisen paikan Tonin sydämessä:

"Henkilökohtaisesti olen suuri On The Go-laukun fani - Olen valinnut langat tehdäkseni 3 laukkua lisää!"

Projekti on yksinkertainen kokeneelle virkkaajalle ja siksi täydellinen, jos haluat vain antaa aivojesi levätä ja antaa käsiesi tehdä työtä.

Lataa ohje täältä

Nämä tarjottimet ovat erinomainen projekti aloittelijalle.


2. Tri Color – Tarjottimet

Tri Color-tarjottimet tehdään yksinkertaisesta suorakulmiosta, ja ne ovat siksi Tonin ehdotus helppoon ohjeeseen sinulle, jos et ole aiemmin virkannut:

"Aloittaisin virkkauksen Tri Color-tarjottimilla. Nämä ovat pienempiä projekteja, jotka antavat virkkaajille maistiaisen siitä, miltä Happy Place-lanka tuntuu. Pääset leikkimään kolmella eri värillä samalla kun saat lyhytaikaisen projektin tuoman välittömän tyydytyksen."

Työskentelet kolmella eri värillä, mutta älä huoli, lupaamme, ettei se ole niin vaikeaa kuin se kuulostaa! Hyppää suoraan tähän blogiulkaisuun jossa Toni näyttää sinulle miten!

Lataa ohje täältäVau! Katso tämän neuletakin hienoja yksityiskohtia!


3. Fairy Dust – Neuletakki

Toni on tietysti ajatellut myös sinua, joka työskentelet taitavasti virkkuukoukun kanssa ja etsit haastetta.

"Ryhdy suoraan Fairy Dust-neuletakin kimppuun. Tämä projekti haastaa tekijät löytämään täydellisen värin tehdäkseen projektista oman näköisensä. Fairy Dust-neuletakissa on pieniä yksityiskohtia, jotka antavat virkkaajille mahdollisuuden personoida teoksensa."

Neuletakki virkataan ylhäältä alas, ja sen avulla voit tutustua virkattuun raglan-muotoiluun. Ja oletko huomannut kauniit trumpettihihat pitsireunuksella? Vau, sanomme vain!

Lataa ohje täältäMonia kauniita ja rauhallisia värejä sekä kiehtovia rakenteita - Niiden kanssa tulet työskentelemään jos tahdot virkata tämän kauniin hartiahuivin.


4. Open Book – Hartiahuivi 

Toinen ehdotus kokeneille virkkaajalle on tämä jännittävä hartiahuivi, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luoda juuri sellaisen kuin haluat

"Open Book-hartiahuivin voi tehdä monissa eri väreissä, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luoda unelmiesi huivi."

Hartiahuivi koostuu elegantissa yhdistelmässä perinteisiä isoäidinraitoja ja rakenteellisia popcorn-silmukoita. Voit yhdistellä ja leikkiä juuri niillä väreillä, joita haluat. Tonin vinkki on kuitenkin valita reunaväri, joka toimii kontrastina muuhun väripalettiin.

Etkö ole varma kuinka luot harmonisen väripaletin? Lue tämä blogijulkaisu jossa Toni jakaa parhaat vinkkinsä!

Lataa ohje täältäMiksi rajoittaa itseään vain yhteen väriin kun Happy Place Solid ja Happy Place Melange tarjoavat niin monia upeita värejä?


5. Checked Out – Viltti

Jos olet valmis suurempaan projektiin, voit tarttua tähän kauniin viltin ohjeeseen, joka luodaan tunisialaisella virkkauksella. Jos olet seurannut Tonia jonkin aikaa, tiedät, että hän rakastaa tunisialaista virkkausta.

"Tunisialainen virkkaus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä! Checked Out-viltti yhdistää join-as-you-go-paneelit teksturoituun silmukkakuvioon ja saa aikaan värikkään viltin jonka haluat pitää vain itselläsi."

Kiinnostaako tunisialainen virkkaus? Antaa Tonin vakuuttaa sinut siitä, miksi sinun pitäisi heittäytyä tähän kauniiseen käsityöhön! Tässä on hänen 7 parasta syytä yhdessä blogijulkaisussa.

Lataa ohje täältäAnna tämän myssyn olla vaatekaappisi suosikkiasuste.


6. Serene Stripes - Myssy

Tässä on toinen tunisialainen virkkausohje! Jos et ole vielä kokeillut tätä tekniikkaa, tämä kolmivärinen pipo teksturoidulla reunalla on hyvä aloitusprojekti. Toni toivoo, että tästä myssystä tulee uusi suosikkisi:

"Suunniteltu kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikkia taitotasoja ajatellen, Serene Stripes-myssy tulee olemaan vakiovaruste rentoon vaatekaappiisi."

Projekti on myös hyvä esittely tunisialaiseen virkkaukseen, koska opit perusteet ohjeessa. Jippii!

Lataa ohje täältäOi, tämä super-pehmeä tyyny on pakkohankinta sohvalle tänä syksynä!


7. Squish - Tyyny

Kuten varmaankin jo arvasit, tämä Squish-tyyny on uskomattoman pehmeä! Jos rakastat kietoutua sohvalle jännittävän kirjan kanssa, tämä on täydellinen tyyny tukemaan kaikenlaisia - mahdottomiakin! - lukemisasentoja.

"Rohkeilla väreillä ja teksturoidulla silmukkakuvioinnilla varustettu Squish-tyyny on täydellinen kumppani maratonlukusessioille ja päiväunille. Tee omasi virkkaamalla ympyrässä ja täytä se haluamallasi määrällä vanua."

Lataa ohje täältäChilly on pitkä kaulahuivi jonka päissä on hauskoja tupsuja.


8. Chilly - Tupsuhuivi

Anna persoonallisuutesi näkyä huivissa - Luo se suosikkiväreilläsi.

"Tartu Chilly Pom-tupsuhuiviin niinä varhaisina syyspäivinä. Tämä pitkä huivi saa annoksen tyylikkyyttä geometrisesta värien sijoittelusta ja söpöistä tupsuista, jotka on tehty ylijääneestä langasta."

Lataa ohje täältä


Löydä kaikki ohjeet sekä oma Happy Place täältä