Evästeet ja tietosuojakäytäntö

Hobbii.fi:lle tietosuoja on erittäin tärkeä asia. Tällä eväste ja tietosuojakäytännöllä haluamme selventää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme, miksi ja miten kauan käsittelemme niitä ja kuinka saat meihin yhteyden jos sinulla on kysyttävää evästeistä.

Pyydämme sinua lukemaan tämän eväste ja tietosuojakäytännön huolella, jotta saat hyvän käsityksen siitä, miten turvaamme ja käytämme henkilötietojasi. Tietojen keräyksen tarkoituksena on verkkosivujemme toimintojen kehitys, käyttökokemuksen parannus ja markkinoinnin kohdentaminen.

Henkilötietojen kerääminen Hobbii.fi-sivuilla tapahtuu aina sovellettavan lain ja henkilötietojen suojaa koskevan Euroopan unionin lainsäädännön (GDPR) mukaisesti. Hobbii.fi rekisteröi automaattisesti IP-osoitteesi ja tietoja sivujen käytöstä. Tietojen keräys auttaa myös muistamaan kirjautumisesi seuraavalla kerralla. Käytämme Google Analytics:iä tämän tapaisen liikenteen mittaamiseen ja analysointiin parantaaksemme sivujemme käyttäjäkokemusta.

 

Tiedot joita voimme käyttää sivujemme käyttäjistä koostuvat seuraavista asioista

Evästeiden avulla voimme säilyttää IP- osoitteesi seuraavaa sivustolla vierailua varten, muistaa sivuillamme aikaisemmin tehdyt valinnat ja ostoskoriin lisätyt tuotteet.

Samalla tavoin voimme saada tietoja ostavien asiakkaiden demografiasta, suosikkituotteista, sähköpostiosoitteesta, maksutavasta ja ostosten ajankohdasta.

Tallennamme myös tilausvahvistuksen ja vahvistuksen tuotteiden lähettämisestä. Lisäksi analysoimme asiakkaiden käyttäytymistä ja sitoutumista uutiskirjeemme avaamisen nopeudesta, napsautuksista, sähköpostiviestin lukemisen ajasta ja käytettävästä selaimesta.

 

Käytämme edellä mainittuja tietoja seuraavasti

Asiakaspalvelu. Käytämme kerättyjä tietoja vastaamaan kyselyihin tilauksista, tai selvittääksemme ja korjataksemme mahdollisia virheitä. Lisäksi tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin, esimerkiksi henkilökohtaisten tarjousten ja suositusten kohdistamiseen. Tämän ansiosta voit saada suosituksia juuri niille tuotteille, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua. Tämän lisäksi nämä tiedot auttavat meitä parantamaan asiakaskokemusta kehittämällä jatkuvasti sivustomme ominaisuuksia, palvelua ja tuotteita. Velvollisuudet. Meillä on tiettyjä velvoitteita ostaville asiakkaillemme, esimerkiksi laskutus ja asiakaspalvelu. Tietoja käytetään näiden käytäntöjen täyttämiseen. Petokset ja riskit. Jotta voimme tehdä riskianalyysin ja estää mahdolliset petokset.

 

Asiakasprofiili 

Kerättyjen tietojen perusteella Hobbii.fi luo asiakasprofiileja tarjousten kohdentamiseksi. Tiedot ovat aina nimettömiä.


Klarna

Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteenmukaisesti.

 

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Henkilökohtaisia tietojasi säilytetään niin kauan kuin se on välttämätöntä ja lain mukaisesti oikeudellisista, verotuksellisista tai lainsäädännöllisistä syistä tai muista laillisista liiketoiminnoista.

 

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa käyttäjän tietokoneelle tai päätelaitteelle sivuja käytettäessä. Evästeiden avulla sivut tunnistavat niille palaavan käyttäjän, tilastotiedot ovat nimettömiä. Kun käytät sivujamme oletamme että hyväksyt evästeiden käytön.

 

Tuote on lisätty ostoskoriin
Näytä ostoskori