Joulu ei ole vain kotona vietetty juhla. Uuden kokoelmamme avulla voit tuoda jouluiloa työpaikallesi, ruokakauppaan, kahvilaan, juhliin… 

Mutta, sinun on kiirehdittävä, jotta ehdit tekemään omasi ennen joulua! 🎅

Ensimmäinen haasteesi? Pusero(ide)n valinta! 

Teemme yhteistyötä monien lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa, jotka ovat suunnitelleet nämä puserot. Sinulla on valittavanasi monia eri malleja niin neulojille kuin virkkaajille. Perheen pienemmätkin on huomioitu mukaan! 👼

Olen varma että löydät yhden (tai kaksi tai kolme…) puseron joka on mieleesi.

Se humoristinen pusero (neulojille ja virkkaajille)


Oletko valmis nostamaan suupielet ylöspäin tänä jouluna? Sitten tämä on jotain sinua varten. Merry - Pusero antaa hyvän idean, miltä joulukuusi näyttäisi puettuna 🎄

Pusero luodaan puseropuikoilla erikseen osioiksi, jotka myöhemmin kootaan yhteen, tehden puserosta aloittelijaystävällisen projektin.


Lanka: Merry neulotaan ihanan paksulla Snowstorm-langalla joka koostuu 100% villasta, kun taas jouluvalot virkataan Rainbow Cotton 8/4-langalla


Tapaa suunnittelija: Huumorillaan ja erilaisuudellaan erottuva, Knit Gangin kauniit designit nousevat esiin beessien liivien ja sileän neuleen puseroiden joukosta.

Jos olet ihastunut täyttä pahkaa, olen varma että tulet rakastamaan uniikkia Sheepy intarsia-Puseroa, ja Rowan-Puseroa, jotka vievät rakenteen ja visuaalisuuden aivan uudelle tasolle ✨


VINKKI: Leiki jouluvalojen väreillä mielesi mukaan ja aseta ne miten tahdot, tehden puserosta aivan oman näköisesi. 


Lataa Merry-Puseron ohje täältä


Se romanttinen (virkkaajille)


Tanskassa tavataan sanoa: “Julen er hjerternes fest”, tai: “Joulu on sydänten juhlaa”. 

Toisin sanoen, se on rakkautta täynnä 💗 Juhli joulua tällä upealla virkatulla puserolla, joka yhdistää koristesydämet klassiseen punaiseen ja hentoihin pastelliväreihin, luoden nuorekkaan ja leikkisän lookin.

Pusero on lyhytmittainen ja lyhythihainen, mutta siinä on paljon runsautta, rakennetta ja lämpöä. Täydellinen joulua varten!


Lanka: Kutittaako villa ihoasi? Älä huoli. Tämä pusero virkataan Amigo XL-langalla, joka on mitä värikkäin, pehmein, korkealaatuisin akryylilanka. Ihanan pehmeä, eikä se ärsytä herkkääkään ihoa.


Tapaa suunnittelija: Laura Hjertefrydilla on erityinen lahja värien suhteen. Jos löydät hänet Instagramista, huomaat pian kuinka hän yhdistää pastellivärejä kirkkaisiin väreihin, aivan kuin ne olisi luotu toisilleen.


VINKKI: Jos punaiset, valkoiset ja vihreät sävyt ovat jouluisempia sinun makuusi, valitse ne! Amigo XL on saatavilla monissa eri sävyissä, joten se antaa mielikuvituksellesi tilaa suunnitella unelmiesi väriyhdistelmän. 


Lataa Heart on Crop-Puseron ohje täältä


Ne yhteensopivat puserot (neulojille)


Oletko ikinä unelmoinut ilmestyväsi ystäviesi tai perheesi kanssa yhteensopivissa asukokonaisuuksissa, kuin iloinen joulujengi? Täydellistä! Tämä pusero on saatavilla aikuisten koossa (miesten XS-2XL) ja lasten koossa (4-, 6-, 8-, 10- ja 12-vuotiaiden koossa) joten nyt voit sopia yhteen parhaan ystäväsi, partnerisi tai jälkeläistesi kanssa.  


Lanka: Julius-Pusero on neulottu Malaga-langasta ja se koostuu 100% hi-bulk-akryylista. Tämä pehmeä lanka on niin kevyt mutta niin lämmin, ja siinä on erityinen rakenne, jonka vuoksi se hengittää paremmin kuin perinteinen akryyli. 


Tapaa suunnittelija: Sanna, myös tunnettu nimellä Soolorado, tietää täsmälleen, kuinka luoda upeita kuvioituja neulekuvioita. Hän on suunnitellut monia Hobbiille (kurkista ne täältä!). Tällä kertaa hän on leikkinyt väreillä, ja olemme aivan ällistyneitä tuloksesta! 


VINKKI: Tämä pusero luodaan kuvioneuleella, ja tulet vaihtamaan värejä kerrosten aikana. Se kuulostaa vaikeammalta mitä se oikeastaan on, lupaan sen. Jos et ole ennen työstänyt kuvioneuletta, suosittelen luomaan koetilkun ennen aloittamista, jotta neuletiheytesi on tasainen. 


Lataa Julius Senior-Puseron ohje täältä ja Julius Junior-Puseron ohje täältä


Se moderni retro (virkkaajille)


Joulupuseron ei tarvitse olla liian kirjaimellisesti jouluinen. Jos keskitytään mukavuuteen, tämä pusero tuo joulumuotiin modernin retron twistin isoäidinneliöiden avulla. 


Lanka: Mikä olisikaan parempi vaihtoehto isoäidinneliöiden tekoon kuin puhdas puuvilla? Noona-Pusero virkataan Rainbow Cotton 8/8-langalla. Puhdas puuvillalanka, joka on saatavilla 100 eri värissä!


Tapaa suunnittelija: Lahjakas Tarda Studion suunnittelija on, yhä uudelleen ja uudelleen, yllättänyt kauniilla virkatulla hatuillaan. Tähän kokoelmaan hän on laajentanut ideoitaan ja luonut uskomattoman joulupuseron, joka hattujen lailla uhkuu modernia retrotyyliä. 


VINKKI: Tarda Studio neuvoo tekemään puserosta kokoa suuremman, jos tahdot tehdä siitä oversized-mallisen. 


Lataa Noona-Puseron ohje täältä


Se joka sopii kaiken kanssa (virkkaajille)


Kaipaatko jotain, jonka voit pukea arkena? Tämä on se! Mukava muoto ja simppeli raitakuvio tekee siitä helpon yhdistettävän kaiken kanssa, ja sitä voi käyttää hyvin koko päivän! Puserossa on käytetty raglan-tekniikkaa ja se on myös aloittelijaystävällinen!


Lanka: Santa’s Helper on virkattu Amigo-langalla, Amigo XL-langan ohuemmalla versiolla. Tämän vuoksi voit kerrospukeutua ilman hikoilua. 


Tapaa suunnittelija: Puseron on suunnitellut Catalina Ungureanu, yksi pitkäaikaisimmista ja rakastetuimmista yhteistyökumppaneistamme. Catalina on lahjakas ja suunnittelee ihania muotoja ja laskoksia. Löydä muita Catalinan ohjeita täältä.


Lataa Santa’s Helper-Puseron ohje täältä


Se klassinen (neulojille)


Jos klassisella joulupuserolla on erityinen paikka sydämessäsi, kiirehdi nappaamaan neulepuikot esiin. Tämä oikein kuvaa klassista joulua lumihiutaleineen ja aiheuttaa kateutta ympärilläsi.


Lanka: Scarlet-Pusero on luotu Highland Wool-langalla, joka on ihana, 100% villasta koostuva lanka, joka on kotoisin Perun ylämaalta. Highland Wool on erityisen kestävää. Tämä on hyvä valinta, jos tahdot puserosi kestävän joulusta toiseen.


Tapaa suunnittelija: Ohjeen on suunnitellut Sys Fredens, iki-oma suunnittelijamme. Sys omaa uskomattoman taidon luoda klassisia töitä, jotka kestävät vaatekaapissasi vuodenajasta toiseen. Kurkista kaikki Sys Fredens’n ohjeet täältä.  


Lataa Scarlet-Puseron ohje täältä


Noh, oletko valmis aloittamaan? Kerro meille valintasi alapuolen kommenttikentässä! 👇


 

Säästä 41%

Highland Wool - Hobbii

100% Perulaista Highland-Villaa

4,80 €  8,20 €

Amigo - Hobbii

100% HB-Akryyli

3,65 €

Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

100% Puuvilla

2,55 €