Meistä kukaan ei ole samanlainen, joten korimme eivät ole sitä tietenkään. Tässä osassa näytämme sinulla viisi eri tapaa joilla voit tehdä koristasi omanlaisesi.

 


Jihuu! Korisi on valmis! Jos se kaipaa viime silausta tai piristystä, meillä on siihen monia mahdollisuuksia.


Handmade-etiketti

Klassinen tapa päättää projekti on lisätä siihen “Handmade”-nimilappu. Se on oivallinen  tapa näyttää maailmalle että olet luonut korin omilla käsilläsi.

Handmade-merkit on saatavilla erilaisissa materiaaleissa, kuten esim. Kankaisina, PU-nahkaisina, sekä jopa puisina. Ne voi kiinnittää monella eri tavalla.


Nahka/PU-nahkaremmi

Jos tahdot koriisi rustiikkisen ulkonäön, on remmi hyvä idea. Voit käyttää PU-nahkaa tai aitoa nahkaa, sillä molemmat vaihtoehdot saapuvat monissa väreissä. 

Remmin voi kiinnittää koristeeksi tai kahvaksi. Remmit voivat antaa koriin erilaisen efektin riippuen väristä tai kiinnitystavasta, joten tee mielesi mukaan.


Napit

Jos pidät romanttisesta ulkonäöstä, suosittelen lisäämään kauniita bling-nappeja. Ne antavat kauniin yksityiskohdan ja ne ovat kaunis tapa viimeistellä projekti.


Värinvaihto

Jos olet innostunut korien teosta, voit piristää niitä myös kauniilla värinvaihdolla. Värien kohdistaminen tuo suuren eron ulkonäköön, joten älä pelkää väreillä leikkimistä.


Langanjäämät

Langanjäämä-look on kuuma juuri nyt, sekä tällainen kori on oivallinen tapa käyttää langanjäämät. Sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi yhteen materiaaliin. Ulkonäöstä tulee hauska jos yhdistät eri materiaaleja korin ajan - Ja tekee pientenkin langanjäämien käyttämisestä helppoa.

 

Toivon että olet nauttinut retkestä virkkauksen maailmaan ja haluat heittäytyä muiden kiehtovien projektien pariin.