Kaipaako vaatekaappisi uuden raikkaan tuulahduksen uusia ja eloisia värejä? Inspiroidu täällä ja ala luomaan inspiraatiota täältä ja ala luomaan vaatteita ja asusteita vuoden 2021 suurilla suosikkiväreillä!

Katumuoti saa alkunsa usein suurista muotitaloista, jotka luovat trendejä ja esittelevät ne catwalkilla. Tämän jälkeen leikkaukset, materiaalit ja erityisesti värit saapuvat kauppoihin, ja on saatavilla aivan naapurustossamme. Tänä vuonna olemme pitäneet silmällä catwalk-lavaa, ja nähneet joitain värisävyjä, jotka takuulla kuuluvat ensi kauden väripalettiin.

Keltaisen ja oranssin sävyt

Keltainen ja oranssi ovat usein kesän värejä - ei mitään uutta. Erityistä tänä vuonna ovat niiden sävyt. Kun lämmin saapuu, pastellisävyt ovat usein muodissa, 2021 tarjoaa voimakkaita värivariaatioita.

Ajattele auringonlaskun lämpimiä, kirkkaita keltaisia sävyjä. Ei ole syytä pelätä kirkkaita värejä. Ne voi huoletta yhdistää valkoiseen t-paitaan ja farkkuihin tasapainoisen lookin aikaansaamiseksi, tuoden hiukan väriä harmaaseen sadepäivään.

Kaunis Kesätoppi Ada neulotaan esim. Kauniilla Twister Solid-langalla, joka koostuu puuvillasta ja akryylistä, tehden siitä ihanan kevyen. Tässä näet värin Dusty Rose (110) mutta sen voi neuloa myös uusilla trendikkäillä väreillä Pineapple (152) tai Tangerine (151) 🍊


Jos värit tuntuvat hieman liian kirkkailta, voit käyttää palaneita oransseja ja keltaisia. Kuvittele currynkeltaista ja ruostetta. Tummemmat sävyt toimivat fantastisesti kirkkaina kesäiltoina, kun iltahämärä luo aivan erityisen himmeän valaistuksen. Tummempia värejä voi myös käyttää tummempien vaatteiden kanssa, kun syksy tekee tuloaan (toivottavasti siihen on vielä pitkä aika) 🌞

Virkkaajille olen löytänyt erään henkilökohtaisen suosikkini: Colour Block T-paidan. Eri värien käyttäminen antaa sinulle tilaa leikitellä väreillä, jotta ne sopivat omaan tyyliisi. Rakastan ombre-efektiä, jossa saman värin eri sävyt liukuvat toisiinsa. Vaihtoehtoisesti voit heittäytyä colour blockingin pariin yhdistämällä kontrastivärejä, kuten sinistä ja oranssia.


Mintunvihreä

Okei, pastellit ovat in myös tänä vuonna. Mintunvihreä, jos tarkkoja ollaan. Se sopii hienoista liiveistä puseroihin ja kevyisiin kesätoppeihin. Ennustan, että mintunvihreästä tulee oikea hitti tänä vuonna! Pastellivärit usein yhdistetään toisiin pastelliväreihin, mutta jos haet rauhallista lookia, voit yhdistää vaalean vihreän sävyt valkoiseen, beigeen ja mustaan. 

Jos pidät virkatusta pitsikuviosta, on Fresh Hoodie T-shirt-ohje ehkä sinua varten. Se toimii niin hyvin bikinien päällä, kun kuljet rannalle ja takaisin, tai hihattoman puseron kanssa lisäkerroksena.

Alapuolen kuvassa näet sen virkattuna Rainbow Cotton 8/6-langasta värissä Pastel Mint (025). Vaihtoehtoisesti sen voi virkata Baby Cotton Organic Midi-langalla, josta on saatavilla hieman rauhallisempia sävyjä: Mint (09) ja Eucalyptus (10).


Jos olet neuloja, on Willa Pusero täydellinen valinta. Se neulotaan höyhenenkevyellä Mohair Delight-langalla, josta on saatavilla useita värivaihtoehtoja:


Metal

Kiiltävistä sandaaleista ja laukuista takkeihin ja metallivetoketjuihin. Tulemme varmasti näkemään kiiltävää efektiä lisää vuonna 2021. Voit helposti neuloa ja virkata itsesi trendikkääksi!

Tähän on Metallico melkein kuin luotu. Metallicon “ydin” koostuu kiiltävästä, satiinimaisesta polyamidista, jonka ympärillä on merinovillan ja akryylin sekoitusta. Yhdistelmä antaa kauniin kiillon, mutta tekee langasta myös ihanan lämpimän. Siksi Metallico sopii parhaiten viileiden päivien töihin, tai töihin, johon se on neulottu/virkattu löysästi ja ilmavasti.

Vaihtoehtoisesti voit lisätä kimalletta Diablo Glitter-langalla. Langalla on sama kaunis tekstuuri kuin Diablo-langalla, mutta siihen on lisätty metallilankaa, joka kiiltelee valossa.

 

VINKKI: Jos olet ihastunut Sadie- ja Yrsa-puseroihin, voit miettiä Diablo Glitter-langan käyttöä niissä.

 

Jos tahdot yhdistellä värejä itse, voit tehdä sen yhdistämällä Glitter Deluxe-langan lempilankasi kanssa. Glitter Deluxe saapuu monissa väreissä, joten voit saada aikaan juuri haluamasi väriefektin ✨

Tässä näet Glitter Deluxe-langan yhdessä Soft Bamboo Double-langan kanssa 👇



VINKKI: Luonnonmateriaalit, kuten esim. Bambu, on erityisen oivallinen lämpimiin keleihin, jotka vaativat hengittäviä vaatteita. Lue lisää täydellisestä kesälangasta täältä: Kuinka valita täydellinen lanka kesän neule-ja virkkaustöihisi.

 

Millä väreillä tahdot virkata tai neuloa? Kerro meille kommenttikentässä 👇


 

Säästä 50%

Diablo Glitter - Hobbii

37% Akryyli, 31% Polyamidi, 28% Mohair, 4% Polyester

3,10 €  6,20 €

Glitter Deluxe 100g - Go Handmade

100% Polyesteri

22,95 €