Vaikuttaja ja ohjeiden suunnittelija TL Yarn Crafts on luonut uuden Hobbii-langan nimeltään Happy Place, joka on ihanan pehmeä sekoitus villaa ja puuvillaa. Kuulostaako se kiinnostavalta? Silloin sinun kannattaa lukea tästä eteenpäin!Ota hyvä ote virkkuukoukusta, sillä tässä tulee uutinen, joka saattaa saada sydämesi sykkimään innosta...

Hobbii on juuri lanseerannut aivan uuden langan yhteistyössä upean suunnittelijan kanssa. Ja tässä ei ole kyse mistä tahansa suunnittelijasta, joka seisoo tämän pehmeän uutuuden takana. Olemme nimittäin liittoutuneet lahjakkaan vaikuttajan Toni Lipseyn kanssa, joka saattaa olla sinulle tuttu TL Yarn Crafts-nimellä. Kyllä, luit aivan oikein - ja SINÄ voit saada langan omiin käsiisi! 👀 

Uutuuslangan nimi on Happy Place (kurkista se täältä), ja se vie sinut siihen erityiseen turvapaikkaan, joka on oma luova ja taianomainen tilasi. Happy Place on lanka, johon sinun tulee tarttua, kun tarvitset tauon päivän stressistä ja kiireestä.
Se on luonnollista, ylellistä ja hengittävää lankaa joka koostuu 50% superwash-villasta ja 

50% puuvillasta. Se saapuu meleerattuna sekä yksivärisenä nimillä Happy Place Melange ja Happy Place Solid. Ja on todella monia syitä rakastua Happy Place-lankaan, jos kysyt iloiselta vaikuttajalta, joka kutsuu itseään aitoksi lankasnobiksi.

"Happy Place on monipuolinen ja houkutteleva lanka, tarkoitettu viemään sinut ideaaliseen käsityöparatiisiisi. Lempiominaisuuteni Happy Place-langassa on sen monikäyttöisyys ja kuinka hyvin se sopii lähes jokaiseen projektiin. Laaja värivalikoima, monipuolisuus, houkutteleva kuitusekoitus - Tässä langassa on niin paljon rakastettavaa!"

Löydä lanka täältä


TL Yarn Crafts
Amerikkalainen Toni Lipsey (tunnetaan myös nimellä TL Yarn Crafts) on tunnettu lämpimän sydämellisestä, eloisan leikkisästä lähestymistavastaan virkkaukseen. Hän aloitti virkkausbloggaamisen vuonna 2013, ja siitä lähtien hänen virkkausseikkailunsa on todella lähtenyt lentoon. Nykyään hänet tunnetaan helppotajuisista virkkausohjeistaan, jotka sopivat kaikentasoisille virkkaajille. Hän myös innokkaasti jakaa tietämystään, kokemustaan ja suosikkituotteitaan YouTube- ja Instagram-kanavillaan. Hän on suuri inspiraatio monille - virkkaajille, neulojille ja muille luoville ihmisille.


Tahdotko lukea lisää Tonista?
Tapaa hänet täällä.


Täydellinen syys- ja talvipaletti

Happy Place saapuu kauniissa väripaletissa, jossa rikkaat, tunnelmalliset ja syvät sävyt yhdistyvät muutamiin kirkkaisiin ja piristäviin väreihin.

Lämpimät värit ja sävyt huokuvat kaikki syksyn ja talven tunnelmaa kuin mökillä syvällä metsässä. Kuvittele istuvasi sohvalla kaakaokupin kanssa, Happy Place-lanka kädessäsi ja ikkunasta avautuu kaunis syysmaisema.
Väripaletissa olevia värejä voidaan yhdistellä lukemattomin tavoin, oli mieltymyksesi sitten rauhallisen maanläheiset sävyt tai värikkäät ilmaisut projekteissasi. Tonille on ollut tärkeää luoda laaja väripaletti, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisille persoonallisuuksille ja tunnelmille, kuten hän sanoo:

"Happy Place tarkoittaa eri asioita eri virkkaajille. Voit sekoittaa ja yhdistellä väripaletin eri sävyjä luodaksesi täydellisen tunnelman nykyiseen projektiisi. Olipa Happy Place-langassa väriloistoa ja eloisuutta, tunnelmallista neutraaliutta tai jotain siltä väliltä, sen väripaletti tarjoaa monia vaihtoehtoja. Voit valita tutut luottosävysi tai siirtyö mukavuusalueesi ulkopuolelle ja valita sävyn, johon et yleensä tartu."


Tämä sinun tulee tietää Happy Place-langasta
#hobbiihappyplace

  • Kuidut: 50% puuvillaa, 50% villaa. 
  • OEKO-TEX® STANDARD 100-sertifioitu.
  • 250 metriä/ 100 g.
  • Lankakategoria: Light (3) / DK / Light Worsted.
  • Virkkaustiheys: 20 silmukkaa x 27 kerrosta.
  • Neuletiheys: 16 silmukkaa x 19 kerrosta.
  • Saatavilla 20 värissä meleerattuna ja yksivärisenä versiona.
  • Valmis Happy Place-projekti tulee pestä koneessa 40°C asteessa. Sen jälkeen se tulee ilmakuivata pyyhkeen päällä.


Löytyykö sinulta oma Happy Place?
Osta se täältä.


Happy Place koostuu 20 meleeratusta väristä (Happy Place Melange) ja sen voi yhdistää vastaavaan yksiväriseen versioon (Happy Place Solid). 
Koska puuvilla ei ota vastaan värjäystä samalla tavalla, lanka saa meleeratun ilmeen. Toni kannustaa sinua leikkimään yksivärisillä ja mélange-sävyillä luodaksesi täydellisen yhdistelmän:

"Jokaisessa sävyssä on tarjolla yksivärinen versio ja siihen sopiva mélange-versio - Muuta projektiesi tunnelmaa käyttämällä joko pelkästään yksiväristä, pelkästään mélangea tai yhdistä ne saavuttaen jotain yllättävää."

Meleerattu lanka voi luoda persoonallisuutta yksinkertaisiin silmukoihin ja kuvioihin, kun taas yksivärinen lanka on ihanteellinen työskentelemään värien ja rakenteen kanssa.


Kurkista kaksi lankaa:

Happy Place Solid >>

Happy Place Melange >>
8 uutta virkkausohjetta

Happy Place on monipuolinen lanka, jota voit käyttää lukemattomiin projekteihin.

"Se on ihanteellinen niin moniin projekteihin - amigurumeista vauvanvaatteisiin, kodin sisustuksesta asusteisiin. Tavoitteenani oli luoda peruslanka, jota käsityöläiset voivat käyttää, kun heillä on tietty projekti mielessä tai he vain kokeilevat eri juttuja."

Mutta totta tosiaan, ei langasta ole hyötyä ilman ohjeita! Toni on tietenkin suunnitellut kokonaiset 8 uutta virkkausohjetta, joiden pariin voit heittäytyä Happy Place-langalla!

Lue lisää ohjeista täällä >>