Joulun aika on ihanaa! Mukavia hetkiä hyvän ruoan, lahjojen ja perheen parissa. Monille se valitettavasti tarkoittaa kiirettä ja paineita suoriutua kaikesta ajallaan. Kuusi on koristeltava, lahjat on ostettava sekä jouluateria on valmistettava. Kun juhlat ovat ohi, vielä on monia askareita jäljellä. On siivottava, joulukuusi on purettava ja koristeet piilotettava laatikon uumeniin taas ensi vuotta varten. Huhhuh.

Siksi on äärimmäisen tärkeää pitää huolta itsestään, ja antaa tammikuussa itselleen hengähdystauon. Mikä onkaan parempaa, kuin tuoda kylpyhuoneeseesi ihania asioita, jotka tekevät kauneudenhoitorutiinistasi hieman mukavamman?

Tämän toteutat helposti näiden ohjeiden avulla. Siellä on hieman asioita suihkuun, meikkaukseen ja säilytykseen. Monista näistä ohjeista suoriutuu nopeasti. Se ei siis vaadi paljoa, että voit antaa itsellesi mukavan lahjan tammikuussa. Ohjeissa on hyviä lahjaideoita esim. Tupaantuliaisiin, tai joulun jälkeisille syntymäpäiväsankareille.

Oletko valmis? Anna hemmotteluvirkkauksen alkaa!

Venice Kasvoliina 


Monet käyttävät kylpypyyhettään ja käsipyyhettään kasvoille. Mutta tiesitkö, että nämä pyyhkeet keräävät monia bakteereja, joista herkkä kasvojen iho ei pidä laisinkaan? Siksi on hyvä omistaa vain kasvoille tarkoitetun pyyhkeen. Tämä on aivan täydellinen siihen.

Pyyhe virkataan erityisestä kiinteiden silmukoiden kuviosta, joka tuo siihen mukavan rakenteen. Ohjetta voi säätää koon mukaan, ja voit luoda käsipyyhkeen tai kylpypyyhkeen samassa kauniissa kuviossa.

VINKKI! Asuuko saman katon alla muitakin, jotka tahtovat samanlaisen hienon kasvoliinan tai pyyhkeen? Virkkaa ne eri väreillä. Näin on helppoa tunnistaa, kenen pyyhe kuuluu kenellekin.

Pyöreä Ribbon Kori Neulesilmukoilla 


Tee kylpyhuoneeseesi kasvojenkohotus näiden kauniiden korien avulla, joissa voit säilyttää aivan kaikkea (niin virkatut kasvoliinasi kuin puuvillalaputkin). 

Nämä hienot korit on virkattu kauniista "knit stitch"-neulekuviosta, joka tuo kauniin neulotun ulkonäön. Työssä käytettävä Ribbon-lanka tekee koreista ekstra-vahvoja. Lankaa on saatavilla monissa eri väreissä, joista taatusti löytyy yhteensopivat värit jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Korit voi virkata samalla värillä minimalistisen tyylin saavuttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit virkata ne eri väreillä, kuten nämä kauniin siniset sävyt, jotka vievät mielen lomalle rannan ääreen.


Checker Ruudullinen Meikkipussi 


Meikkipussi on aina kätevä esine omistaa. Näin voit helposti ottaa meikkisi mukaan kylpyhuoneeseen tai vauhtiin mukaan laukun pohjalle. Pussi on hyvän kokoinen, jota voi myös käyttää muuhun, kuten esim. Virkkuukoukkujesi säilytykseen.

Pussi virkataan Rainbow 8/4 Glitter Gold-langastamme - 100% puuvillalanka, jossa on metallista polyesterilankaa, joka tuo siihen kaunista kullan kimmellystä. Jos pidät enemmän hopeasta, voit virkata sen Rainbow 8/4 Glitter Silver-langasta. 

Etkö pidä kimalteesta ollenkaan? Ei hätää! Pussin voi luoda myös Rainbow Cotton 8/4-langastamme, josta meillä on jopa 101 eri väriä. Pussi virkataan kahdella värillä, ja valittavanasi on lukemattomia väriyhdistelmiä.

Everyday Glitter Scrunchie 


Jos sinulla on pitkät hiukset, on hyvä pitää hiusdonitsi käden ulottuvilla kylpyhuoneessa. Se pitää hiukset aloillaan, sekä se pitää hiukset poissa kasvoilta, kun peset kasvot, meikkaat tai otat lämpimän kylvyn.

Tarvitset vain 25 grammaa Rainbow 8/4 Glitter-lankaamme, ja voit tehdä kaksi hiusdonitsia yhdestä kerästä. Jos sinulla on langanjäämiä, voit tehdä työstä monivärisen. Se tuo työhön hauskan ulkonäön, sekä auttaa sinua käyttämään langanjäämät hyödyksi.

Tämä ohje on listan helpoin. Luot vain 20 ketjusilmukkaa ja kokoat silmukat yhteen kuminauhan ympärille. Tämän jälkeen virkkaat ympyrässä, kunnes saavutat halutun pituuden, ja sen jälkeen yhdistät päät. Täydellinen työ, jos tahdot kuunnella lempi-podcastiasi tai katsoa TV-sarjaa virkatessasi - Eikös sekin ole yksi itsensä hemmottelun muoto? ;)

Noh, oletkos valmis hemmottelemaan itseäsi? 

Psst… Tulemme niin iloisiksi, jos jaat projektisi kanssamme, kun niistä tulee valmiita! Verkkosivuillamme joka ohjeen alla on nappi “Kuvagalleria”. Tänne voit ladata kuvan ja kertoa työstäsi.


 

Rainbow 8/4 Glitter Silver - Hobbii

95% Puuvilla, 5% Polyester

2,95 €
Säästä 11%