Ovatko pehmeät lahjat parasta jota voit kuvitella? Sitten sinun tulee osallistua säännöllisiin Hobbii-Arvontoihin ja kilpailuihin joissa voit voittaa upeita palkintoja (... Kyllä, arvasit oikein - Se on lankaa!).


Me Hobbiilla rakastamme arvontoja ja kilpailuita melkein yhtä paljon kuin lankaa! Emme malta olla hemmottelematta luovia lankaystäviämme upeilla palkinnoilla.

Siksi meillä on suuri määrä säännöllisiä kilpailuita joissa sitä mukaa arvomme ja valitsemme onnekkaita voittajia. Tässä blogijulkaisussa näet koosteen kilpailuistamme ja arvonnoistamme.

Tahdotko nähdä kuka on voittanut viimeisimmän arvonnan/kilpailun? Julkaisemme voittajat TÄÄLLÄ.

Tilaa uutiskirjeemme ja voita lahjakortti

Jos olet löytänyt sen täydellisen langan seuraavaa projektia varten, tulet ihastumaan tähän arvontaan!

Kun tilaat ilmaisen uutiskirjeemme, olet mukana 50 € lahjakortin arvonnassa jonka voit käyttää nettikaupassamme mihin haluat.

Arvonnan lisäksi, vastaanotat uutiskirjeemme joka pursuaa kovia tarjouksia langoista ja tarvikkeista sekä saat paljon inspiraatiota seuraavaa neule- tai virkkausprojektiasi varten. Voit koska vain perua uutiskirjeen.

Arvomme kilpailun onnekkaan voittajan joka kuun ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajaan otetaan yhteyttä suoraan.

Tilaa täältä ja ole mukana kilpailussa ➔

Jaa #HobbiiUnboxing-video

Ahh! Se tunne kun vastaanotat postipakettisi täynnä lankaa!

Ennen kuin revit paketin auki pelkästä innosta, odota hetki. Sinulla on nimittäin mahdollisuus voittaa vielä lisää lankaa!

Osallistu #HobbiiUnboxing-kilpailuun jakamalla video tai kuva itsestäsi avaamassa pakettiasi Instagramiin tai Facebookiin. Muista käyttää hashtagia #HobbiiUnboxing.

Ajattele kernaasti luovasti kun kuvaat videota tai otat kuvan. Arvostamme suuresti hyvää huumoria ja luovuutta voittajaa valitessamme.

Mitä voit voittaa? Onnekas voittaja saa lahjakoodin jolla saa kokonaiset 25 kerää Friends Cotton 8/4-lankaa. Kuvittele kaikkia niitä hienoja projekteja joiden pariin voit heittäytyä tällä ihanalla puuvillalangalla!

Valitsemme kilpailun voittajan joka kuun ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajaan otetaan suoraan yhteyttä.


👆 Tägää meidät kun avaat Hobbii-pakettiasi. Jaa kuva tai video Facebookiin tai Instagramiin käyttämällä hashtagia #HobbiiUnboxing.

Kirjoita arvio

Onko sinulla Hobbii-lankasuosikkia? Tai ohje josta sinun on PAKKO ilmoittaa muille?

Kirjoita arvio nettisivuillemme ja ole mukana 10 Friends Cotton 8/4-kerän arvonnassa. Voit toki arvioida niin monia tuotteitamme ja ohjeitamme kuin tahdot (voittomahdollisuutesi kohentamiseksi). Otamme arviosi lämpimästi vastaan!

Valitsemme kilpailun voittajan joka toisena kuukautena ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajaan otetaan suoraan yhteyttä.

Pidä silmällä muita kilpailuja

Mainittujen arvontojen ja kilpailuiden lisäksi järjestämme lisää kilpailuja sosiaalisessa mediassa.

Seuraa mukana jos et tahdo jäädä paitsi hienoista ja pehmeistä palkinnoista.

Facebookiin täältä ➔

Instagramiin täältä ➔

Julkaisemme voittajat täällä

Otamme kaikkiin arvontojen ja kilpailujen voittajiin suoraan yhteyttä, mutta meillä on myös sivusto jossa voit pitää silmällä kilpailun voittajia.

Näe arvontojen voittajat täältä ➔