Oletko valmis siirtämään neuleosaamisesi uudelle tasolle? Lisää 1 x 1 kierretty joustinneule -tekniikka valikoimiisi ja luo kauniit rannekkeet ja helmat, joissa on ylimääräistä ryhtiä, joustavuutta ja hohtoa. Anna meidän näyttää sinulle, miten!Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin joustinneuleisiin? Haluatko lisätä hieman jännitystä projekteihisi? Tässä blogikirjoituksessa sukellamme kierretyn joustinneuleen saloihin, ihastuttavaan muunnelmaan klassisesta 1 x 1 joustinneuleesta.

Kierretty joustinneule tarjoaa tukevamman, joustavamman ja selkeämmän tekstuurin, ja se on erityisen upea reunoille, jotka tarvitsevat hieman ylimääräistä hohtoa ja tukea. Usko meitä, tämä kuvio on todella käänteentekevä!

Näin neulot kauniin joustinneuleen omiin luomuksiisi:


Näin neulot kierretyn joustinneuleen työn oikealla puolella

  1. Neulo ensimmäinen silmukka oikein silmukan takareunaan (kiert o) (kierre syntyy tässä!).
  2. Neulo seuraava silmukka nurin, kuten tavallisestikin.
  3. Toista näitä kahta silmukkaa vuorotellen (neulo oikein silmukan takareunaan tai neulo nurin).👆 Neulo ensimmäinen silmukka oikein silmukan takareunaan tällä tavalla.


Näin neulot kierretyn joustinneuleen työn nurjalla puolella

  1. Neulo ensimmäinen silmukka nurin silmukan takareunaan (kiert n).
  2. Neulo seuraava silmukka oikein, kuten tavallisestikin.
  3. Toista näitä näitä kahta silmukkaa vuorotellen.👆 Neulo ensimmäinen silmukka nurin silmukan takareunaan tällä tavoin.


Kierretty joustinneule voi vaatia hieman harjoittelua, jos et ole aiemmin neulonut silmukan takareunaan, mutta kun sisäistät idean, rakastut tähän tyylikkääseen mallineuleeseen, lupaamme sen <3

Joten tartu siis suosikki Hobbii-lankaasi, etsi malli, jonka reunat sopivat kierretyllä joustinneuleella toteutettaviksi, ja anna projektillesi sen ansaitsema ihastuttava loppusilaus. Iloisia neulehetkiä!