Opi tekemään ihania tupsuja vaivattomasti vaiheittaisen Hoop Pompom-kehikon käyttöoppaamme avulla. Sano hyvästit tylsälle langan käsin kiertämiselle ja tervehdi pörröisiä, hauskoja askarteluseikkailuja!Oletko valmis lisäämään ripauksen hassuttelua neule- tai virkkausprojekteihisi? Tupsut ovat täydellinen tapa lisätä väriä ja hauskuutta mihin tahansa projektiin.

Ja mikä parasta? Niitä on uskomattoman helppo tehdä! Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka voit tehdä pörröisiä tupsuja langasta kätevällä Hoop Pompom-kehikollamme. Aloittakaamme nyt tämä pieni DIY-projektimme!


Näitä tarvitset

Tarvitset todellakin muutamia asioita voidaksesi aloittaa omien tupsujesi valmistuksen.


1. vaihe: Valmistele tarvikkeet

Kokoa lankasi ja valitse värit, jotka haluat tupsuusi. Hoop Pompom-kehikkoja on neljä eri kokoa pienempiä ja isompia tupsuja varten, joten valitse se koko, joka sopii parhaiten työhösi.
2. vaihe: Avaa Pompom-kehikko

Aloita valitsemalla kaksi saman väristä kehikkoa. Löysennä puristimia, mikäli se on tarpeellista. Aseta renkaat toistensa päälle, varmistaen samalla, että ne kiinnittyvät toisiinsa kunnolla. Tämä onnistuu, kun kummankin renkaan puristimet ja kohokuviot ovat kohdakkain reikien kanssa.


3. vaihe: Kierrä lanka

Aloita kiertämään lankaa Hoop Pompom-kehikon kumpaankin puoliskoon, yksi kerrallaan. Älä kierrä lankaa liian tiukalle. Mitä enemmän lankaa kierrät kehikoiden ympäri, sitä täyteläisempi tupsustasi tulee. Voit vapaasti yhdistää eri värejä saadaksesi aikaan kiehtovan värikkään ulkonäön!
4. vaihe: Sulje Hoop Pompom-kehikko

Kun olet tyytyväinen kiertämääsi lankamäärään, sulje Hoop Pompom-kehikko yhdistämällä molemmat puoliskot ja kiinnittämällä puristin. Varmista, että lanka pysyy hyvin paikoillaan.
5. vaihe: Leikkaa lanka

Käytä teräviä saksia lankojen leikkaamiseen, leikkaa ulkoreunaa pitkin kahden Hoop Pompom-kehikon välistä. Varmista, että leikkaat läpi kaikkien eri lankakerrosten.
6. vaihe: Tee solmu

Ota erillinen langanpätkä ja vedä se kahden Hoop Pompom-kehikon väliin. Tee solmu ja kiristä se kunnolla tupsun lankojen kiinnityksen varmistamiseksi.


7. vaihe: Poista kehikot

Poista Hoop Pompom-kehikon kummatkin puolet varovasti vapauttaaksesi tupsusi. Ravistele tupsua kevyesti, niin että siitä tulee pörröinen ja muotoile sitä.


8. vaihe: Trimmaa ja muotoile

Trimmaa tupsu saksillasi poistaaksesi epätasaisuudet ja ylimääräisen langan, niin että tupsustasi tulee kaunis ja yhtenäinen. Älä arastele päästää luovuuttasi valloilleen käyttämällä eri muotoja ja kokoja!
9. vaihe: Kiinnitä tupsusi

Kun tupsusi on valmis, voit kiinnittää sen neule- tai virkkaustyöhösi. Yksinkertaisesti vain joko ompele tai solmi se haluamaasi työhön ja nauti leikkisästä kosketuksesta, jonka se työhösi lisää!

Ja siinä se on - yksinkertainen ja hauska tapa tehdä tupsuja langasta! Hoop Pompom-kehikon avulla voit luoda langantähteistä lukemattoman määrän tupsuja. Hoop Pompom-kehikko tilattavissa täältä.

Käsintehdyt tupsut lisäävät koristeellisen ja söpön viimeisen silauksen mihin tahansa projektiin. Kokeile tehdä tupsuja virkattuihin ja neulottuihin tyynyihin, huiveihin ja peittoihin tai tee tupsuilla kodikkaita koristeita ja asusteita. Ole luova ja päästä mielikuvituksesi valloilleen värikkäillä tupsuilla!1. Tee DIY hiuspanta tupsuilla värikkääseen asuun! 2. Koristele kotisi värikkäillä tupsuilla. 3. Tämä Kawaii Ice Cream Pillow tyyny tupsuilla on NIIN ihana! 4. Hemmottele rakasta pikkuistasi tällä myssyllä Triple Pompom - Kids Hat.