Olen odottanut innolla näiden uutisten jakamista kanssasi ❤️

Sys Fredens’n kanssa olemme luoneet kaksi ohjetta maailman ihanimmille huovutetuille tossuille. Ne ovat kieltämättä mitä mukavimmat tossut, mitä minulla on ikinä ollut jaloissani - Voisin käpertyä niihin asumaan 😍
Saatavilla on niin neulottujen, kuin virkattujen tossujen ohje, ja siitä on saatavilla koot 35-45. Ohje on tietysti ILMAINEN 😍
Käytimme tossuihin ihanaa Happy Sheep Woolpower-lankaa, josta on saatavilla niin yksivärinen versio sekä kauniin monivärisiä versioita.

Löydä lempisävysi Woolpower-lankojen joukosta TÄÄLTÄ

Huovutetut Tossut - Neulotut

Neulotut tossut neulotaan 7 mm neulepuikoilla sileällä neuleella. Nämä tossut neulotaan kuvioidulla Woolpower-langalla Print joka on kaunis yhdistelmä lämmintä harmaata, ruskeanharmaata, sekä suklaanruskeaa.
Yhteen tossupariin kuluu 2-3 kerää Woolpower-lankaa riippuen valitsemastasi koosta.

Löydä huovutettujen tossujen ohje - Neuleohje TÄÄLLÄ

Huovutetut Tossut - Virkatut

Tossut virkataan 7 mm virkkuukoukulla, ja voin lämmöllä suositella Prym-merkin ergonomista virkkuukoukkua. Se on käteensopiva, ja mahtava paksujen ja villaisten lankojen kanssa, sillä se liukuu sujuvasti niiden pinnalla. Löydät edellä mainitun virkkuukoukun TÄÄLTÄ. Yhteen tossupariin kuluu 2-3 kerää Woolpower-lankaa riippuen valitsemastasi koosta.

Tossut on virkattu Woolpower-langalla värillä 03 - Anthracite Grey

Löydä huovutettujen tossujen ohje - Virkattu ohje TÄÄLLÄ


Huovutus:

Tossut huovutetaan pesukoneessa 40°C asteessa. Voit lisätä tennispallon tai pyyhkeen kaveriksi pesukoneeseen. Lisää pyykinpesuaine kuten normaalisti.
Anna tossuille toinen kierros pesukoneessa 40°C-ohjelmalla, jos tossut eivät tunnu tarpeeksi huovutetuilta. Kuvassa oleva pari on pesty kaksi kertaa pesukoneessa 40°C asteessa, ja sen jälkeen ne muotoiltiin laittamalla jalat tai paperitupot niiden sisään, kun ne ovat vielä märät, antaen niiden kuivua muotoonsa.

HUOM: Huovutuskertojen lukumäärä vaihtelee pyykinpesukoneiden välillä.



Tässä oli kaikki tältä päivältä. Toivon että pidät hauskaa huovuttaen tossuja, ja nautit niistä yhtä paljon kuin minäkin ❤️

Jos sinulle herää mitään kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Lämpimin terveisin,
Tine, HobbiiDesign