VIDEO-OPAS: Opi neulomaan kaksinkertaista helmineuletta ja i-cord-reunusta ja tee kaunis Lavender-panta. Tässä blogijulkaisussa näytämme sinulle, miten se tehdään!Rakas neuleharrastaja, oletko valmis syventymään mukavaan haasteeseen näinä erityisen kylminä päivinä? Tänään tartumme projektiin ja tekniikoihin, jotka lisäävät eleganssia neuleosaamiseesi: Lavender-panta on nimittäin neulottu kaksinkertaisella helmineuleella ja i-Cord-reunalla, jotka ovat valtavan kauniita yksityiskohtia!

Kaksinkertainen helmineule on kuvio, joka antaa kauniin ja uniikin rakenteen, muistuttaen pinnaltaan pieniä helmiä riviin aseteltuna - ja toistuva työskentely on niin mukavan stressiä lievittävää! I-Cord-reuna tuo kauniin ja elegantin viimeistelyn projektille.

Ja mikä parasta? Molemmat tekniikat ovat yllättävän yksinkertaisia, joten nyt vain rohkeasti aloittamaan! Oletko valmis? Nyt on aika kaivaa esiin lanka ja neulepuikot 💙


Näin neulot Lavender-pannan

Panta luodaan neulomalla edestakaisin. Jokainen kerroks koostuu seuraavista vaiheista:

 • i-Cord-reuna
 • Keskiosa helmineuleella
 • i-Cord-reuna.

Seuraavassa osassa selitämme, miten neulot i-Cord-reunan ja kaksinkertaisen helmineuleen. Voit myös katsoa alla olevan videon, jossa opastamme sinua neulomaan kauniin pannan.


Video-opas: Toimi näinVideovinkki! Klikkaa kohdasta “Asetukset” (pieni hammasratas videon alla ⚙) vaihtaaksesi tekstitysten kieltä. Voit myös säätää nopeutta jos sinun tarvitsee nähdä tekniikka hitaammalla nopeudella.


Näin neulot i-Cord-reunan

I-Cord-reuna neulotaan ensimmäisenä joka kerroksella. Tee se seuraavasti:

 1. Nosta 1 silmukka löysästi neulomatta lankaa työn edessä.
 2. Neulo 1 silmukka oikein.
 3. Nosta 1 silmukka löysästi neulomatta lankaa työn edessä.
 4. Neulo 1 silmukka oikein.

Toista kohta 1-4, kunnes sinulla on neljä silmukkaa jäljellä.


Näin neulot kaksinkertaista helmineuletta

Aloita parillisella määrällä silmukoita. Lavender-pannan ohjeessa on 17 silmukkaa, jotka neulotaan kaksinkertaisella helmineuleella joka kerroksella. On tärkeää huomata, että nämä silmukat sijaitsevat kahden i-Cord-reunan välissä joka kerroksella (katso edellinen vaihe).

 1. Kerros 1 (nurja puoli): *1 oikein, 1 nurin*. Toista tätä kuviota 16 silmukan ajan. Neulo sen jälkeen 1 silmukka oikein.
 2. Kerros 2 (oikea puoli): *1 nurin, 1 oikein*. Toista tätä kuviota 16 silmukan ajan. Neulo sen jälkeen 1 silmukka nurin.
 3. Kerros 3 (nurja puoli): Neulotaan kuten kerros 2.
 4. Kerros 4 (oikea puoli): Neulotaan kuten kerros 1.

Toista vaihteet 1-4, kunnes työsi on halutun mittainen.


Psst! Jos haluat viettää hieman aikaa kaksinkertaisen helmineuleen harjoitteluun ennen Lavender-pannan aloittamista, voit kokeilla tekniikkaa neulomalla astiapyyhkeen.


Iloa Lavender-pannan neulomiseen! Odotamme innolla lopputuloksen näkemistä 😍