Ajatteletko myös, että sukkapuikkojen kanssa neulominen saattaa tuntua hieman pelottavalta? Silloin Magic Loop-tekniikka on varmasti sinulle sopiva vaihtoehto!


Videovinkki! Klikkaa “Asetukset” (pieni hammaspyörä videon alla ⚙) vaihtaaksesi tekstitysten kieltä. Voit myös säätää videon nopeutta jos sinun tarvitsee nähdä tekniikka hitaammin.


Magic Loop on erittäin helppo tekniikka, joka mahdollistaa neulomisen pyöröpuikolla, oli puikoilla olevia silmukoita kuinka vähän tahansa. Tekniikkaa voidaan käyttää, kun silmukkamääräsi eivät täytä kaapelia riittävästi, ja se on erityisen hyödyllinen esimerkiksi neuloessasi hihoja, pipoja tai sukkia.


Magic Loop: Toimi näin

  1. Luo haluamasi määrä silmukoita. Varmista, että käytät pyöröpuikkoa, jossa on pitkä kaapeli.
  2. Siirrä kaikki silmukat kaapelin keskelle ja jaa ne kahteen suunnilleen yhtä suureen ryhmään.
  3. Poimi toinen silmukkaryhmä kaapelilta ja siirrä silmukat vasemmalle puikolle, kun taas toinen ryhmä pysyy kaaren keskellä.
  4. Neulo nyt silmukat vasemmalta puikolta oikealle puikolle.
  5. Aseta silmukat, joita et ole vielä neulonut, vasemmalle puikolle vetämällä ne kaapelilta puikolle.
  6. Vie oikealla puikolla olleet juuri neulomasi silmukat kaapelille, ja vedä ne silmukat, joita aiot neuloa seuraavaksi kaapelilta vasemmalle puikolle.
  7. Neulo jälleen vasemman puikon silmukat.
  8. Jatka tätä, kunnes työ on haluamasi pituinen.


Kuulostaako vaikealta? Katso yllä oleva video, jossa käymme läpi Magic Loop-tekniikan. Muista, harjoitus tekee mestarin <3


Tärkeää! Kun käytät Magic Loop-tekniikkaa, silmukkasi saattavat aluksi kääntyä hieman. On hyvä idea pitää silmällä, että silmukat ovat samassa suunnassa.