Uuden Friends-sarjan avulla voit löytää yhteensopivat värit eri lankalaatujen väliltä ja yhdistää ne huoletta toisiinsa.


Toivota tervetulleeksi uusi Friends-sarja! 🎉

Uusi lankasarja tarjoaa monipuolisen valikoiman kauniita ja korkealaatuisia lankoja. Kaikki langat on saatavilla laajassa värivalikoimassa, joten pidit sitten luonnollisista väreistä, pastelleista tai kirkkaista karkkiväreistä, voit helposti löytää suosikkisi Friends-sarjasta.

Eikä siinä vielä kaikki! Kaikki Friends-langat jakavat täysin samat värit. Tämä tarkoittaa että voit neuloa tai virkata projektin eri lankatyypeillä - Mutta samalla värillä. Valitset vain saman värikoodin molemmista langoista. Tämä ei ole kuin fantastista, jos minulta kysytään!

Voit ehkä arvata miksi uusi sarja on nimeltään Friends? Langat ovat parhaita ystäviä keskenään!

Uudesta sarjasta löydät mm. Vahvaa puuvillaa, pehmeää merinolankaa, lämmintä villaa ja pörröpintaista kid silk-lankaa. Lue lisää uusista langoista tästä blogijulkaisustal.


👆Yhdistä uudet Friends-langat saadaksesi aikaan kauniin ja yhtenäisen ulkonäön.

Friends Cotton 8/4

Anna minun esitellä Friends Cotton 8/4, joka on kehrätty neljään puuvillasäikeeseen ja se saapuu 100+ värissä.

Puuvilla on monipuolinen kuitu. Materiaali on kevyttä, vahvaa ja hengittävää. Friends Cotton 8/4 sopii näin ollen kaikenlaisiin projekteihin vaatteista sisustusesineisiin - Voit luoda kauniita vilttejä, nalleja ja amigurumeja.

Puuttuuko sinulta projekti? Mites olisi söpön amigurumi-hahmon virkkaaminen? Löydä seuraava Friends Cotton 8/4-ohjeesi täältä >>

Vinkki! Nyt myös Friends Cotton 8/6 ja Friends Cotton 8/8 ovat myös täällä! 😉

Kaikki jota sinun tulee tietää Friends Cotton 8/4-langasta

Materiaali: 100% puuvillaa. OEKO-TEX-sertifioitu.

Paino: 50 g.

Pituus: 160 m.

Suositeltu puikkojen koko: 2,5 - 3 mm.

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 26 silmukkaa x 36 kerrosta.

Pesuohje: Konepesu 40ºC. Rumpukuivaus kielletty. Tasokuivaus.

Osta Friends Cotton 8/4-lanka täältä >>


👆Kaikki Friends-langat on värjätty samalla värillä, mutta langoissa voi olla pieniä sävyeroja. Tämä johtuu eri materiaalien kuiduista ja niiden kyvystä imeä väriä. Sävyerot ovat aivan pieniä, joten voit huoletta yhdistää saman värinumeron Friends-lankoja ja saada aikaan kauniin ja yhtenäisen lookin.

Friends Wool

Friends Wool on aito klassikko joka nousee nopeasti suosioon kun on aika neuloa tai virkata lämpimiä projekteja. Se koostuu 100% villasta ja se on kehrätty neljästä säikeestä. Villa on lämmintä, hengittävää, joustavaa ja vahvaa kuitua, jonka vuoksi voit käyttää lankaa monipuolisesti esim. Puseroiden, neuletakkien ja vilttien tekoon.

Lankaa ei ole superwash-käsitelty, jonka vuoksi sitä voi huovuttaa. Lanka on täydellinen jos suunnittelet itse huovutettujen töppösten tekoa kylmien talvilattioiden varalta.

Aiotko luoda villapuseron? Tutki ohjeitamme täältä >> 

Kaikki jota sinun tulee tietää Friends Wool-langasta

Materiaali: 100% villaa. OEKO-TEX-sertifioitu.

Paino: 50 g.

Pituus: 100 m.

Suositeltu puikkojen koko: 4 - 4,5 mm.

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 18 silmukkaa x 24 kerrosta.

Pesuohje: Käsinpesu max 30°C-asteessa. Kuivaa muotoon. Älä laita kuivaajaan.

Osta Friends Wool-lanka täältä >>

Friends Extra Fine Merino

Pidätkö erityisen pehmeistä langoista? Sitten olen varma että tulet ihastumaan Friends Extra Fine Merino-lankaamme, joka on upea ja silkinpehmeä lanka joka koostuu 100% merinovillasta.

Merinovilla auttaa vartalon lämpötilan säätelyssä, eikä se ärsytä herkkää ihoa. Se sopii näin erityisen hyvin pienten lasten ja herkkäihoisten aikuisten vaatteiden tekoon.

Pysy lämpimänä talvella tällä virkatulla otsapannan ja kaulurin setillä tai tämän hienon bandanahuivin avulla. Voit huoletta yhdistää Friends Extra Fine Merino-langan Friends Kid Silk-lankaan saadaksesi työhösi pehmeän pinnan.

Friends Extra Fine Merino on superwash-käsitelty ja voit sen vuoksi pestä projektisi pesukoneessa 30°C-asteessa.

Kaikki jota sinun tulee tietää Friends Extra Fine Merino-langasta

Materiaali: 100% Villaa.

Paino: 50 g.

Pituus: 165 m.

Suositeltu puikkojen koko: 3 - 3,5 mm.

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 silmukkaa x 30 kerrosta.

Pesuohje: Konepesu max 30°C-asteessa. Kuivaa muotoon. Älä laita kuivaajaan.

Osta Friends Extra Fine Merino-lanka täältä >>


👆 Kokeile yhdistää Friends Extra Fine Merino-lanka Friends Kid Silk-lankaan. Se on oikea match made in heaven! Niin pehmeä ja pörröinen!

Friends Kid Silk

Friends Kid Silk on oikea luksuslanka joka sisältää mohairia, silkkiä ja hieman villaa. Pehmeä kid mohair on peräisin nuorista angora-vuohista, jonka vuoksi se on maailman hienointa mohairia.

Friends Kid Silk-langalla voi virkata tai neuloa monella langalla tai sitä voi käyttää apulankana. Se antaa kevyen, kiiltävän ja pörröisen tuloksen. Minun tulee kuitenkin varoittaa että tulet ihastumaan pehmeään lankaan niin paljon ja tulet luultavasti käyttämään sitä kaikkiin tuleviin projekteihisi 😉 

Psst! Neulo tämä Lina-villapaita muutamalla Friends Kid Silk-langalla.

Kaikki jota sinun tulee tietää Friends Kid Silk-langasta

Materiaali: 72% Mohairia, 25% Silkkiä, 3% Villaa.

Paino: 25 g.

Pituus: 200 g.

Suositeltu puikkojen koko: 4 - 4,5 mm.

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 22 silmukkaa x 28 kerrosta.

Pesuohje: Käsinpesu max 30°C-asteessa. Kuivaa muotoon. Älä laita kuivaajaan.

Osta Friends Kid Silk täältä >>

Mikä Friends-lanka on suosikkisi? 

Nyt olen utelias. Mitä Friends-langoista sinun on PAKKO kokeilla ja virkata tai neuloa projekti?

Henkilökohtaisesti odotan innolla suloisten amigurumien virkkaamista Friends Cotton 8/4-langalla, vilttiä Friends Wool-langalla ja monia ihania puseroita ja liivejä Friends Extra Fine Merino-langan ja Friends Kid Silk-langan yhdistelmällä.


Iloisia lankaterveisiä 💜