Oletko myös sinä silmäillyt Taylor Bentonin upeita, virkattuja laukkuja, jotka tunnetaan nimellä "Bags by Bento"? Tässä Q&A-blogikirjoituksessa Taylor jakaa inspiraationsa "Carry On" -kokoelmansa takana, sisältäen kolme upouutta virkattua laukkumallia - kaikki saatavilla ilmaiseksi! 👀Oletko ajatellut lisätä virkatun laukkumallin tulevien projektiesi unelmalistalle? Jos näin on, tämä "Tapaa suunnittelija" -blogikirjoitus on täydellinen annos inspiraatiota matkasi aloittamiseen! ✨

Esittelyssä Taylor Bento, lahjakas virkkausmallien suunnittelija ja luova henki Bags by Bento -tuotemerkin takana. Taylorin mallit ovat sekoitus yksityiskohtia, tekstuuria ja tyylikästä tunnelmaa, mikä muuttaa käytännölliset asusteet kauniiksi virkatuiksi laukuiksi. Tutustu suunnittelijaan: Taylor Bento

Jännittäviä uutisia virkattujen laukkujen projekteihisi! Ainutlaatuisessa yhteistyössä Hobbiin kanssa Taylor on julkaissut kolme upouutta mallia nimeltään 'Carry On'. Tämä kokoelma on ladattavissa ilmaiseksi Hobbiin verkkosivuilta – todellinen herkkupala meille kaikille virkkauksen harrastajille! 😍

Tässä Q&A blogissa Taylor jakaa oivalluksia luovasta prosessistaan, paljastaa suosikkivirkkaussilmukkansa ja tarjoaa eksklusiivisen vilauksen uusiin malleihinsa. Oletko yhtä innoissasi kuin me? Sukelletaan sisään!

Äläkä unohda – haluaisimme myös nähdä "Carry On" -luomuksesi! Jaa ne Instagramissa hashtagilla #bagsbybentoxhobbii.


1. Mistä pidät virkkauksessa eniten?

"Rakastan sitä, kuinka luova voin olla sen kanssa. Voin tehdä niin monta asiaa vain yhdellä ainoalla silmukkatyypillä. Kun aloitin suunnittelun, käytin useimmissa malleissani kiinteitä silmukoita. Uusien silmukkatyyppien ja tekniikoiden oppiminen ja sisäistäminen on todella hauskaa!"


2. Mikä on suosikki virkkaussilmukkasi tällä hetkellä?

"Nautin todella jasmiinisilmukasta. Sillä on ainutlaatuinen ulkonäkö ja se lisää asusteisiin aivan erityisen tunteen. Yksi malleistani 'Carry On' -kokoelmassa on virkattu käyttäen jasmiinisilmukoita.”


3. Mikä on se suosikki virkkausvälineesi, jota ilman et voi elää?

"Clover-virkkuukoukkuni ovat pakko-omistaa-välineitä minulle. Olen kokeillut monia virkkuukoukkuja, ja Clover toimii minulla parhaiten. Rakastan sen ergonomisia kahvoja. Jos virkkaat yhtä paljon kuin minä, mukavuus on avainasemassa!"

Hanki oma Clover-virkkuukoukku-sarjasi TÄÄLTÄ

 4. Voitko opastaa meidät läpi luovan prosessisi?

"Saan usein ideoita malleihin, kun olen lankaostoksilla. Tätä mallistoa varten selasin Hobbiin verkkosivustoa ja inspiroiduin ensin Hobbii Portobello langan sinisistä sävyistä. Ne muistuttivat minua Britney Spearsin kokovartalo farkkuasuista. Seuraavaksi selasin laukkutarvikkeita ja löysin repputarvikkeet, jotka sopivat täydellisesti Hobbii Bungee Mini langan kanssa. Lopuksi, koska tiesin, että haluaisin suunnitella mallin toteutettavaksi Hobbii Friends Ribbon -langoilla, ideoin muutamia konsepteja, jotka toimisivat hyvin juuri tämän langan kanssa.

Kun olin keksinyt alustavat konseptit, luonnostelin suunnitelmat ja suunnittelin materiaaliluettelon. Kun materiaalini saapuivat, aloitin ohjeiden kirjoittamisen.

Yleensä kirjoitan ohjeesta ensimmäisen luonnoksen jo ennen virkkaamisen aloittamista. Sitten virkkaan laukun luonnokseni mukaan ja teen säätöjä matkan varrella. Matkan varrella otan myös prosessikuvia. Kun ohje on valmis, lähetän sen tekniselle toimittajalleni tarkistettavaksi. Hän varmistaa, että laskutoimitukset, välimerkit ja muut yksityiskohdat ovat oikein. Seuraavaksi lähetän ohjeen mallin testivirkkaajille, jotka virkkaavat luomukseni alusta loppuun. He antavat palautetta ohjeesta ja valmiista laukusta.

Tehtyäni viimeiset korjaukset ohjeeseen, voilà, olkaa hyvät! Uudet mallit ovat syntyneet “.


5. Voitko kertoa hieman lisää uusista malleista?

"Malliston jokaisella laukulla on erilainen tyyli. Kaikki projektit ovat helppotekoisia malleja, jotka sopivat virkkauksen perusteisiin perehtyneille. Lisäksi kaikissa laukuissa on käytetty erilaisia laukkutarvikkeita, mikä tekee niistä paitsi kauniita myös toimivia!"
Forever in Blue Jeans – Crossbody-laukku

"'Forever in Blue Jeans' Crossbody-laukkumalli on minun näkemykseni klassisesta satulalaukusta. Siinä on säädettävä olkahihna.

Laukku on valmistettu Portobello langasta, joka on sekoitus puuvillaa, villaa ja akryyliä. Jotta laukku olisi tukeva, käytä kahta lankasäiettä yhdessä. Laukun runko on virkattu kiinteillä silmukoilla, mikä takaa yksinkertaisuuden ja kestävyyden. Läpässä on käytetty ainutlaatuista jasmiinisilmukkaa, joka antaa laukulle persoonallisuutta! Viimeistelynä laukussa on mitä söpöin tupsu sen läppään kiinnitettynä."
The Betty Belt Bag – Crossbody laukku

"Betty Belt Bag -Crossbody-laukku on saanut inspiraationsa trendikkäistä crossbody-vyötärölaukuista. Tässä mallissa käytetään Friends Ribbon lankaa, joka on 100 % puuvillaa. Kahden langansäikeen käyttäminen yhdessä antaa laukulle rakennetta. Se on virkattu puolipylväistä, ja työ on virkattu pyöröneuleena. 

Puuvillainen, säädettävä hihna on erittäin mukava ja kiinnittyy laukkuun D-renkailla. Sulkeminen vetoketjulla varmistaa, että laukku on toimiva ja helposti käyttövalmis. Voit joko ommella vetoketjun laukkuun tai seurata ohjevideolta, miten vetoketju virkataan kiinni laukkuun.
The Bungee - Reppu

"'Bungee -reppu' on minun versioni minirepusta. Mallissa on käytetty Bungee Mini lankaa, joka on puuvillan ja polyesterin sekoituksena valmistettu putkilanka.

Aloita mallin teko PU-nahkapohjalla. Kirjalliset ohjeet ja oheistetut valokuvat opastavat virkkaamisessa tämän pohjan ympäri. Laukun runko on muotoiltu käyttämällä vain kiinteitä silmukoita sekä vain silmukoiden takareunoihin virkattuja kiinteitä silmukoita, mikä luo raidallisen vaikutelman.

Viimeistele ulkoasu lisäämällä PU-nahkaiset säädettävät laukkunauhat ja PU-nahkaläppä magneettisella painikkeella. Ompele lopuksi sivutaskut, ja laukkusi on valmis matkaan!"


6. Mitä neuvoja antaisit virkkausmatkaansa aloittelevalle?

"Siirry YouTubeen ja etsi opetusohjelmia! Kanavallani tarjoan video-opetusta monista suunnittelussani käytetyistä tekniikoista sekä täydellisiä virkkausprojektitutoriaaleja. Lisäksi jaan aloittelijoille virkkausvinkkejä Instagram-sivuillani, @bagsbybento."


7. Ja lopuksi, mitkä ovat 3 parasta vinkkiäsi muille virkkaajille?

"1 - Käytä silmukkamerkkejä! Jos sinulla on vaikeuksia saada reunat suoriksi, aseta silmukkamerkki jokaisen kerroksen ensimmäiseen ja viimeiseen silmukkaan. Tämä auttaa sinua näkemään, mihin kukin kerros päättyy, joten et kadota silmukoita.

2 – Virkkaa aina mallitilkku. Minulla oli myös tapana jättää se väliin, mutta lupaan, että se auttaa virkkausprojektiasi päätymään oikean kokoiseksi. Jos mallitilkun virkkaustiheys on suurempi kuin sen pitäisi olla, käytä pienempää koukkua. Jos virkkaustiheys on pienempi, käytä suurempaa koukkua.

3 - Jos käsiisi tai ranteisiisi sattuu, PIDÄ TAUKO. Opin kantapään kautta, että on mahdollista käyttää käsiään liikaa, loukkaantumiseen asti. Pidä säännöllisesti taukoja ja venyttele käsiäsi. Tauollakin voi silti nauttia lankaostoksista ja selailla neulemalleja!"


Haluatko virkata yhden Taylorin laukkumalleista?

Klikkaa alla olevia linkkejä nähdäksesi upouudet virkkausohjeet. Ne ovat täysin ilmaisia!


Iloisia virkkaushetkiä toivottavat Taylor & Hobbii ❤️