Näyttää siltä että meidän kaikkien tulee valmistautua kylmiin lattioihin ja alhaisiin sisälämpötiloihin tänä syys- ja talvikautena. Sen vuoksi nyt on hyvä hetki alkaa neulomaan villasukkia koko perheelle.


Syksy on tullut, kuura ja kylmyys odottavat vuoroaan. Korkeat energiahinnat saavat meidät säätämään patterin nuppeja pienemmälle ja säästää lämmityskuluissamme kun ilmat viilenevät.

Tämä tarkoittaa että sisällä on kylmä. Älä huoli, minulla on suunnitelma joka pitää jalat lämpiminä näinä kylminä aikoina.

Oletko valmis? Etsi sukkapuikot ja lanka esiin. On aika neuloa sukkia koko perheelle!

Villa pitää jalat lämpöisinä

Kun sinun tulee valita lankaa kylmiin kuukausiin, on villa erinomainen valinta. Villa on luonnonmateriaali ja sillä on erityinen ominaisuus joka säätelee lämpöä ruumiinlämmön mukaan. Villa on siksi paras materiaali lämpimänä pysymiseen, heittäydyit sitten sukkien tai puseron neulomiseen. Villalangat pitävät huolta siitä että sinä ja läheisesi pysyvät lämpiminä syys- ja talvikautena.

Sukkalangat koostuvat tyypillisesti 75% villasta ja 25% polyamidista. Villa pitää jalkasi lämpiminä ja polyamidi lisää vahvuutta sukkiin niin että ne kestävät käyttöä pitkään ilman reikien syntymistä.

Valitse sukkalankasi

Lämpimät jalat koko perheellesi? Sitten sinun tulee tuottaa sukkia. Ensiksi sinun tulee päättää millä sukkalangalla tahdot neuloa. Ehkä lapset tahtovat olla mukana värien valitsemisessa?

Klassinen sukkalanka

Etsitkö klassista, 4-säikeistä sukkalankaa, on Rainbow Sock Wool 4-ply oiva valinta sinulle. Se koostuu vahvasta ja pehmeästä 75% villan ja 25% polyamidin sekoituksesta.

Ja se saapuu jopa 40 kauniissa värissä - Usko minua! - Valitseminen voi olla vaikeaa! Minä toivon ainakin sukkia 20 … 30 …. Ei, kaikissa 40 värissä! Ja erittäin mielelläni pari tai kolme raidallista paria.

Katso myös: Elben - Lasten sukat

Paksu sukkalanka

Pidätkö enemmän paksummasta sukkalangasta? Siinä tapauksessa suosittelen kurkistamaan Rainbow Sock Wool 8-ply-langan, joka 4-ply-pikkusiskonsa tavoin, koostuu 75% villasta ja 25% polyamidista ja siitä on saatavilla 40 väriä. Toisin kuin 4-ply-lanka, tämä koostuu 8 säikeestä ja sen vuoksi siitä saa aikaan ihanan lämpimät sukat joita koko perhe takuulla arvostaa.

Vinkki! Rainbow Sock Wool 8-ply on erittäin aloittelijaystävällinen jos olet juuri opetellut neulomaan sukkia.


👆Klassisen paksu sukkapari on tarpeessa kun lattiat kylmenevät talvella. Neulottu ajattomalla harmaalla värillä (11). Lataa ohje ilmaiseksi täältä.

Hauska ja värikäs sukkalanka

Jos perheesi pitää karnevaaleista ja sen väreistä, ehdotan kirkkaan väristä ja hauskaa Silly Socks-lankaa, joka Rainbow Sock Wool-lankojen tavoin koostuu 75% villasta ja 25% polyamidista.

Lanka saapuu 10 hauskassa ja lumoavassa väriyhdistelmässä ja se tarjoaa jokaiselle jotain. Henkilökohtaisesti pidän kauniista maanläheisistä väreistä kuten ‘Dary Lion Tamer’ (väri 03) ja ‘Magic Trick’ (väri 10).


👆 Näistä ihanista nilkkasukista ei voi kuin ilahtua! Ne on neulottu Silly Socks-langalla värissä ‘Witty Joker’ (02). Ohje on ilmainen ja löydät sen täältä.

Erityisen pehmeä ja eksklusiivinen sukkalanka

Ehkä tunnet jo Unicorn- ja Unicorn Solid-lankamme? Voit nimittäin luoda erittäin monia projekteja näillä ylellisillä ja pehmeillä langoilla jotka koostuvat 75% pehmeästä merinovillasta ja 25% vahvasta polyamidista.

Unicorn on erittäin ainutlaatuinen käsinvärjätty lanka joka tuo sukkiin kauniin ja uniikin värityksen, kun taas Unicorn Solid on yksivärinen versio jota voit käyttää yhdessä Unicorn-langan kanssa tai yksin saadaksesi aikaan klassisen lookin.


👆 Leiki sukkia tehdessäsi eri silmukkarakenteilla. Näissä hienoissa sukissa on joustinneuletta molemmin puolin, helmineuletta jalkapöydän päällä ja sileää neuletta jalkapohjassa. Ne on neulottu Unicorn-langalla värissä ‘Giving’ (02). Lataa ilmainen ohje täältä.

Jouluisa sukkalanka

Christmas Sock Wool antaa joulutunnelmaa aivan varpaiden kärkiin saakka! Ja ajoissa sitä varten jos tahdot varustaa perheesi yhteensopivilla joulusukilla. Tästä ei mukavammaksi muutu.

Jos tahdot tehdä sukista aavistuksen kiehtovammat, voit kurkistaa glitter-versiomme Christmas Sock Wool Glitter, joka sopii täydellisesti joulun tuikkiviin hetkiin!


👆 Luo joulutunnelmaa näillä ihanilla sukilla. Tulet takuulla levittämään joulutunnelmaa niin neuloessasi kuin antaessasi sukat lähimmäisellesi. Ohje on ilmainen ja aloittelijaystävällinen. Lataa se täältä.

Toivon että inspiroiduit pitämään jalat lämpiminä syys- ja talvikuukausina jotka luultavasti ovat kylmempiä kuin normaalisti.

Iloisia lankaterveisiä 💜