TL YARN CRAFTS VALTAA BLOGIN – Tunisialainen virkkaaminen on ainutlaatuinen käsityömuoto, joka muistuttaa sekä neulomista että perinteistä virkkausta ulkonäöltään. Tässä blogijulkaisussa Toni Lipsey antaa sinulle 7 syytä, miksi sinun kannattaisi vihdoin heittäytyä Tunisialaisen virkkauksen pariin!


Tämän blogijulkaisun on kirjoittanut Toni Lipsey, virkkaussuunnittelija- ja opettaja sekä TL Yarn Craftsin luoja.


Olet saattanut kuullut viime aikoina Tunisialaisesta virkkauksesta. Mutta jos rakastat jo neulomista tai virkkaamista, niin miksi vaivautuisit kokeilemaan jotain uutta? Tässä on 7 vakuuttavaa syytä, miksi jäät todella paljosta paitsi, jos et vielä ole kokeillut Tunisialaista virkkausta.ILMAINEN: Tunisialaisella virkkauksella voit luoda silmukoita, jotka näyttävät niin neulotuilta kuin virkatuiltakin. Lataa Chilly Pom-huivin ohje täältä.


Tässä blogijulkaisussa avaan syitä siihen, miksi tuhannet käsityöharrastajat ympäri maailmaa lisäävät Tunisialaisen virkkauksen rakastettujen käsityömuotojensa listalle – Ja miksi sinunkin kannattaisi tehdä niin!


1. Se on täydellinen yhdistelmä neulomista ja perinteistä virkkausta

Tunisialaisessa virkkauksessa käytetään koukkua, aivan kuten perinteisessä virkkauksessakin. Mutta tuo koukku voi olla varustettu kaapelilla, aivan kuin neulepuikko, jotta voit tehdä suurempia projekteja. Monet neulojat ovat maininneet, että Tunisialaista virkkausta on helpompi ymmärtää ja se toimii ponnahduslautana perinteisen virkkauksen aloittamisessa.


2. Voit oppia uuden taidon

Yksi asia, jonka tiedän käsityöharrastajista, on se, että voimme olla hieman kilpailuhenkisiä. Rakastamme jakaa tietoamme muiden kanssa ja näyttää, mitä osaamme tehdä. Miksi olla loistava vain neulomisessa tai vain virkkauksessa? Lisää Tunisialainen virkkaus mukaan ja ihastuta ystäviäsi (ja itseäsi!).


3. Lisää uusia tarvikkeita kokoelmaasi ilman syyllisyyden tunnetta

Tunisialaseissa virkkauksessa käytetään erikoistyökaluja, jotka muistuttavat neulepuikkoja, joissa on koukku päässä. Voit käyttää virkkuukoukkua harjoitellessasi Tunisialaista virkkausta, mutta ajan myötä voit siirtyä kaapelillisiin ja jopa vaihdettaviin koukkuihin. Tutki uusia merkkejä löytääksesi juuri sinulle sopivat Tunisialaiset virkkuukoukut.


4. Harjoittele uusia silmukoita

Yksi asioista, jotka rakastan eniten Tunisialaisessa virkkauksessa, on se, miten sillä voi matkia sekä neulomisen että perinteisen virkkauksen ulkonäköä. Sinulle avautuu myös valtava määrä silmukoita, jotka ovat ainutlaatuisia Tunisialaiselle virkkaukselle. Tämä yhdistelmä niin monista rakastetuista käsityömuodoista luo ihanan ja ainutlaatuisen kokemuksen.ILMAINEN: Tunisialainen virkkaus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä! Tämän kauniin Checked Out-viltin tahdot pitää aivan itselläsi! Lataa ohje täältä.


5. Kokeile uusia väritekniikoita

Aivan kuten neulonnassa ja virkkauksessa, Tunisialaisessa virkkauksessa on omat sääntönsä värien kanssa työskentelyn suhteen. Tunisialaisessa virkkauksessa silmukoita työstetään kahdessa vaiheessa - Eteenpäinvirkkaus ja paluuvirkkaus. Ajattele niitä kuin oikeaa ja nurjaa kerrosta neulonnassa. Tämä erityinen tekniikka tarjoaa monia mahdollisuuksia upeiden ja värikkäiden projektien luomiseen.


6. Anna lihastesi rentoutua

Tunisialainen virkkaus käyttää eri lihaksia kuin neulonta tai virkkaus. Jos olet tehnyt paljon käsityötä ja koet työstön käsiesi puutumisena, kokeile Tunisialaista virkkausta! Se antaa tietyille lihaksille mahdollisuuden rentoutua tai liikkua eri tavalla, lievittäen stressiä työstön ohella.


7. Tunisialainen virkkaus antaa sinulle pääsyn tuhansien ohjeiden ja loputtomien ideoiden pariin

Suositut ohjesivustot kuten Ravelry ja Pinterest tarjoavat nyt tuhansia klassisia ja nykyaikaisia Tunisialaisia virkkausohjeita valittavaksesi. Toisin kuin yleinen käsitys, Tunisialainen virkkaus ei rajoitu pelkästään paksuihin neuleisiin ja viltteihin. Luo herkkiä hartiahuiveja, keveitä yläosia ja suloisia vauvavilttejä tällä koukuttavalla ja upealla tekniikalla.


Nyt on aika oppia - Ryhdy Tunisialaisen virkkauksen pariin NYT!

Tunisialainen virkkaus on enemmän kuin vain trendi. Suunnittelijat, lehdet ja lankayhtiöt alkavat tunnistaa uuden näkökulman käsityön taiteessa ja sen suosion. Tunisialainen virkkaus tulee yhä saavutettavammaksi opetusohjelmien ja ilmaisten ohjeiden ilmestyessä jatkuvasti. Voit oppia tämän hauskan tekniikan välineillä, joita sinulla jo on varastossasi! 


Jos sinulla on perinteinen virkkuukoukku ja vähän lankaa käsillä, voit oppia Tunisialaisen virkkauksen perusteet alle 15 minuutissa! Ensimmäisen oppituntisi jälkeen, kokeile joitain hauskoja silmukoita, värinvaihtotekniikoita, sitten ryhtyä ensimmäisen projektisi pariin
Toivottavasti tämä julkaisu on vakuuttanut sinut antamaan Tunisialaiselle virkkaukselle mahdollisuuden. Aloitin virkkaamaan, sitten opin virkkaamaan Tunisialaisittain lähes 6 vuotta sitten enkä ole katunut. Rakastan harjoittaa molempia käsityömuotoja ja opettelen parhaillaan myös neulontaa. Jokainen käsityö on erityinen ja omanlaisensa. Klikkaa tämän julkaisun linkkejä nähdäksesi, mistä tämä hypetys oikein on kotoisin.


Tämän blogikirjoituksen on kirjoittanut Toni Lipsey, jonka saatat tuntea paremmin nimellä TL Yarn Crafts. Toni on tunnettu virkkausohjeistaan jotka sopivat kaikentasoisille harrastajille. Hän jakaa innokkasti tietämystään ja suosikkituotteitaan blogissaan, YouTubessa ja Instagramissa. Äskettäin hän on yhteistyössä Hobbiin kanssa kehittänyt ihanan Happy Place-langan, joka koostuu 50% puuvillasta ja 50% villasta.


Tahdotko oppia tuntemaan Tonin paremmin? Lue haastattelumme hänen kanssaan täältä.
Oletko Valmis Tuomaan Tunisialaisen Virkkauksen Uudelle Tasolle?

Aloita työstö! Kurkista Tunisialaisen virkkauksen tarvikkeet täältä.