Gift Wrapping With Yarn - Be Creative With Your Own Personal Twist

Päästä luovuutesi valloilleen - paketoi lahjat langalla


Joulu on jo ovella, mikä tarkoittaa monelle käsinneulottuja ja -virkattuja lahjoja. Minulla on ainakin mielessä muutamia projekteja, jotka toivottavasti ilahduttavat läheisiäni. Puikkoja ja koukkuja ei kuitenkaan tarvitse laskea käsistään heti, kun pukinkonttiin menevät työt ovat valmiita, sillä lahjapaketit voi myös koristella erilaisin lankaluomuksin!

Älä aliarvioi kaunista lahjapakettia!

Rakastan kotitekoista lookia, joten olen koonnut tähän postaukseen pari nopeatekoista luomusta, joilla lahjapaketeista saa todella näyttävät! Langasta tehdyt koristeet tekevät paketistasi ainutlaatuisen, piditpä sitten kirjavan kiiltävistä kuoseista tai maanläheisemmän sävyisestä lahjapaperista. Jatka lukemista, jos haluat kuulla ideoistani lisää ja inspiroitua paketoimaan lahjasi persoonallisesti 🎁

Lanka käy koristenauhasta

Pakettinauhan sijaan sidon lahjojeni ympärille keräkaupalla lankaa, sillä langasta saa tehtyä lahjapaperin päälle mitä ihanampia kuvioita. Olen tunnetusti jouluihminen, joten meillä ei punaista, valkoista ja muita klassisia joulun värejä säästellä, mutta voit tietenkin valita värit makusi mukaan. Valitse lahjapaperiin sopiva lanka ja luo oma persoonallinen paketointityylisi!


 

 

Tässä kuvassa olen tehnyt langalla geometrisen kuvion paketin päälle. Hillityn ruskeaan paperiin tulee heti juhlan tuntua!

Tupsuja rusettien sijaan

Pienenä olin hulluna tupsuihin ja niiden tekeminen oli lempipuuhaani! Myönnettävä on, että nuo ajat ovat aika kaukana takanapäin, mutta innostus on pikkuhiljaa palannut, sillä tupsut sopivat loistavasti yhteen “pakettilangan” kanssa. 😉 Tupsuilla voi korvata lahjanauhasta tehdyn rusetin - ne voi joko ommella kiinni lankaan tai liimata suoraan pakettiin.


Tupsujen tekeminen on helppoa. Voit käyttää esim. pahvinpalaa, joka on halkaisijaltaan halutun tupsun kokoinen tai haarukkaa, jos teet pienempiä tupsuja. Tässä ohje tupsujen tekoon muutamalla kuvalla havainnollistettuna:


 

Aloita langan kiertäminen kuvan mukaisesti vasemmasta alareunasta ja lopeta vasempaan yläreunaan. Tupsun “trimmaaminen” on tärkeää, jotta siitä tulee pörröinen. Isompien tupsujen tekemiseen voi käyttää myös pahvia, mutta muista tehdä pahviin reikä, jotta saat tupsun kiristettyä. Ylläolevassa kuvassa kiristyslanka on pujotettu kahden haarukan piikin välistä. Mikäli tämä kuulostaa liian vaivalloiselta, voit käyttää erityisesti tupsujen tekoon tarkoitettuja kehikoita - voit ostaa sellaisen täältä.

Koristele kauniisti letitetyllä langalla

Letitin langasta paksun pakettinauhan, jonka sidoin kiinni isolla, yksinkertaisella rusetilla, joka on helppo aukaista.

Yhdistelin lettiin kolmea eri lankaa - Rainbow Bomuld -puuvillalankaa, Tivoli-akryylilankaa ja Lamé Madeira -efektilankaa - joista syntyy yhdessä todella upea koristenauha. Halusin letistä mahdollisimman paksun, joten käytin kaikkia lankoja kaksinkertaisina. Letittämisen sijaan voit myös virkata ketjusilmukoita. Oman kokemukseni mukaan virkattu nauha näyttää todella sievältä pienten pakettien päällä, erityisesti pikku tupsulla koristeltuna. 😉

 

Toivottavasti ideani inspiroivat sinuakin koristelemaan lahjasi lankaluomuksin! 😍🎄☃️

 

Jouluterveisin

Josefine, Hobbii

Nyeste indlæg
Embroidery: Visible Mending Brings New Life to Your Projects

Kirjonta: ‘Visible mending’-tekniikka antaa projekteillesi uuden elämän

Anna vanhalle vaatteellesi uusi elämä! Tässä on aloittelijaystävällinen opas 'visible mending'-tekniikan käyttämiseen, jonka avulla voit luoda kauniita kirjontakuvioita ja luoiseen ja paikata pieniä reikiä vaatteissasi.

Hobbii and Pom Pom Present: 13 Free Summer Patterns

Hobbii ja Pom Pom Esittävät: 13 Ilmaista Kesäohjetta

Vuoden kuumin kesämallisto on vihdoin täällä – Se on täynnä sekä neule- että virkkausohjeilla! 😍

Meet the Designer: Shelley Husband

Tapaa Suunnittelija: Shelley Husband

Tutustu Shelley Husbandin asiantunteviin virkkausvinkkeihin ja hänen upeaan uuteen isoäidinneliöiden mallistoonsa.

Meet the Designer: Elisa’s Crochet

Tapaa suunnittelija: Elisa’s Crochet

Etsitkö opettavaisia leluja pienille? Elisa Sartori, joka tunnetaan paremmin nimellä Elisa’s Crochet, on julkaissut kolme upouutta ja ilmaista virkkausmallia Playtime-kokoelmaamme – ja nyt oikein kihelmöimme aloittaa niiden virkkaamisen heti! 😅 Sukella tähän blogikirjoitukseen saadaksesi tietoa Elisan ajatuksista uusien mallien takana!

13 Free Easter Crochet Patterns

13 Free Easter Crochet Patterns

Tipitii! 🐣 Onko aika ryhtyä tämän vuoden pääsiäiskoristeluun? Tässä on 7 virkkausohjetta, jotka huutavat pääsiäistä, pastellisävyjä ja kevättä. Ja mikä parasta, ne ovat kaikki ilmaisia. 💛 Voit itse valita aloitatko suloisista pääsiäistipuista vai käytännöllisistä koreista!

How to Crochet a Temperature Blanket – A Year in Colors

Näin virkkaat Lämpötilapeiton – Koko vuosi väreinä

Oletko sinäkin nähnyt upeita ja värikkäitä Lämpötilapeittoja sosiaalisessa mediassa ja miettinyt, olisiko se sinulle sopiva projekti? Tässä blogijulkaisussa voit lukea kaiken värisuunnittelusta aloittamisesta.

Meet the Designer: Taylor Bento

Tapaa suunnittelija: Taylor Bento

Kurkista Taylor Benton luovaan maailmaan tässä eksklusiivisessa Q&A:ssa. Tutustu hänen Carry On -kokoelmaansa, jossa on kolme ilmaista, virkattua laukkumallia. Täydellistä inspiraatio seuraavaan virkkausprojektiisi! ✨

Left-handed? Get a Good Grip on Yarn and Crochet Hook

Vasenkätinen? Ota hyvä ote langasta ja virkkuukoukusta

Oletko juuri päättänyt oppia virkkaamaan? Silloin voit aloittaa katsomalla otettasi langasta ja virkkuukoukusta. Hyvä ote nimittäin vaikuttaa merkittävästi virkkaustiheyteesi ja siihen, että lopputulos on kaunis. ✨

Guide: Left-Handed Crochet

Opas: Opi virkkaamaan vasenkätisenä

Onko sinusta tuntunut hankalalta aloittaa virkkaaminen vasenkätisenä, koska olet kokenut vaikeuksia löytää tarpeeksi apua? Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua pääsemään alkuun! Aloita uusi suosikkiharrastuksesi kunnolla. 🧶❤️

Meet the Designer: Knitwits & Yarns

Tapaa suunnittelija: Knitwits & Yarns

Olemme jutelleet Brendan Girakin (Knitwits & Yarns) kanssa. Inspiroidu hänen yksinkertaisesta ja tietoisesta neulomisnäkemyksestään tässä blogijulkaisussa. 🧘 Ja mainitsimmeko jo, että Brendan on juuri julkaissut 3 upouutta (ja ILMAISTA) myssyn ohjetta?

Tutorial: Lavender Headband With the Double Moss Stitch and i-Cord Edge

Opas: Lavender-panta kaksinkertaisella helmineuleella ja i-Cord-reunalla

Heittäydy projektin pariin, joka ei ole vain hauska (ja helppo!) neuloa, vaan myös päättyy tyylikkääksi ja käytännölliseksi lisävarusteeksi talveen. Puhumme tietysti kauniista Lavender-pannasta! Saat ohjeen ilmaiseksi ja voit seurata videomme opastusta täältä ✨

Meet the Designer: Pica Pau (Christmas Edition)

Tutustu suunnittelijaan: Pica Pau (Joulu-mallisto)

Sukella Pica Paun hassuun maailmaan suunnittelija Yan Schenkelin kanssa. Tutustu inspiraatioihin hänen söpöjen hahmojensa takana ja syvenny hänen argentiinalaisiin jouluperinteisiinsä. ✨ Psst! Oletko huomannut 5 uutta, ilmaiseksi ladattavaa amigurumi ohjettamme?