News

Tutorial: Lavender Headband With the Double Moss Stitch and i-Cord Edge

Opas: Lavender-panta kaksinkertaisella helmineuleella ja i-Cord-reunalla

HeittĂ€ydy projektin pariin, joka ei ole vain hauska (ja helppo!) neuloa, vaan myös pÀÀttyy tyylikkÀÀksi ja kĂ€ytĂ€nnölliseksi lisĂ€varusteeksi talveen. Puhumme tietysti kauniista Lavender-pannasta! Saat ohjeen ilmaiseksi ja voit seurata videomme opastusta tÀÀltĂ€ ✹

Single Twisted Rib

1 x 1 kierretty joustinneule

Oletko myös sinÀ rakastunut kierretyn joustinneuleen ulkonÀköön? Sitten tÀmÀ blogikirjoitus on juuri sinulle! Seuraa yksinkertaista askel askeleelta etenevÀÀ opastamme ja opi neulomaan kierretty joustinneule. TÀmÀ mallineule nostaa seuraavan villapuseroprojektisi kokonaan uudelle tasolle!

The Stockinette / Stocking Stitch (St st)

SileÀ neule

Vasta-alkajan opas: SileÀ neule on perusneule, joka jokaisen neulojan tulee osata. Hallitse tÀmÀ tasainen ja sileÀ mallineule tÀmÀn vaiheittain etenevÀn opetusohjelman avulla. Se on erittÀin helppoa, sen lupaamme!

Crochet Ribbing: Level Up Your Skills with This Step-by-Step Guide

Virkattu joustinneule: Nosta taitotasoasi tÀmÀn vaiheittaisen oppaan avulla

VIDEO-OPAS: Totta puhuen, virkkauksen maailmassa joustinneuleen hallitseminen on kuin salainen supervoima! 🩾 TĂ€ssĂ€ opetusvideossa nĂ€ytĂ€mme sinulle, kuinka voit tehdĂ€ virkatun joustinneuleen, joka ei vain nĂ€ytĂ€ upealta, vaan antaa töillesi myös joustavan ja mukavan istuvuuden.

How to Crochet the Tri Color Linen Stitch

Miten virkata KolmivÀrinen LinnunsilmÀ-silmukka (Linen Stitch)

TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Opi KolmivĂ€rinen LinnunsilmĂ€-silmukka ja vie virkkausprojektisi yksinkertaisuudesta kauneuteen yhdessĂ€ mallisuunnittelija Toni Lipseyn kanssa. Hanki myös ilmainen ohje KomivĂ€rinen LinnunsilmĂ€-silmukka tarjotinmallin virkkaamiseen!

Video Tutorial: Donnie the Dino Baby Comforter

Amigurumi: Luo suloinen dino-uniriepu (video-opas)

Haaveiletko amigurumien virkkaamisen oppimisesta? Olet tullut oikeaan paikkaan. TÀssÀ blogikirjoituksessa opastamme sinut vaihe vaiheelta aloittelijaystÀvÀllisen Donnie-dino-ohjeen lÀpi.