The Stockinette / Stocking Stitch (St st)

Sileä neule

Sileä neule on yleisesti käytetty perusneuletekniikka, jolla aikaansaadaan sileä ja tasainen neulepinta. Opi neulomaan sileää neuletta tällä lyhyellä ja todella helpolla opetusohjelmalla.



Sileälle neuleelle on ominaista kerros oikein neulottuja silmukoita, joita seuraa kerros nurin neulottuja silmukoita.

Huom! Mikäli neulot sileää neuletta pyöröneuleena pyöröpuikoilla, sinun täytyy neuloa ainoastaan oikeita silmukoita. Helppoa kuin mikä! 

Sileän neuleen jatkuva kuvio antaa neuleelle sileän ja tasaisen tekstuurin, joka sopii täydellisesti villapuseroihin, myssyihin, huiveihin ja muihin vaatteisiin.

Heti, kun osaat neuloa oikean silmukan ja nurjan silmukan, on sileä neule helppo hallita. Uusi neulemantrasi tulee olemaan: neulo yksi kerros oikein ja seuraava nurin.

Oletko valmis neulomaan? Tässä sinulle vaiheittain etenevä opas sileän neuleen neulomiseen: 


Näin neulot sileää neuletta

  1. Silmukoiden luominen: Luo annettu määrä silmukoita. Jos olet täällä kokeilemassa tai harjoittelemassa sileän neuleen neulomista, aloittakaamme tätä opiskelua varten 20 silmukalla.
  2. 1. krs (oikea puoli): Neulo kaikki silmukat oikein. Aivan oikein, joka ainut silmukka!
  3. 2. krs (nurja puoli): Neulo nyt kaikki silmukat nurin.
  4. Toista: Jatka neulomalla näitä kahta kerrosta, neuloen vuorotellen kerros oikeita silmukoita ja kerros nurjia silmukoita.
  5. Päättele: Kun olet neulonut työstäsi halutun mittaisen, päättele silmukat.


Ammattilaisen vinkki: Sileällä neuleella on ovela tapa rullaantua reunoista. Tämän estämiseksi, harkitse aina-oikein neuleen tai joustinneuleen lisäämistä työsi reunaan. 

Ja voilà! Olet juuri luonut neulekappaleen tasaisella sileällä neuleella. Nyt on aika käyttää tätä tekniikkaa kauniiden projektien luomiseen. Mitä aiot neuloa? Villapuseron? Tai ehkäpä huivin?

Pidä hauskaa ja iloisia neulehetkiä!


Oikea silmukka: Näin se neulotaan


Videovinkki! Klikkaa “Asetukset” (pieni hammaspyörä videon alla ⚙) vaihtaaksesi tekstitysten kieltä. Voit myös säätää videon nopeutta jos sinun tarvitsee nähdä tekniikka hitaammin.


Nurja silmukka: Näin se neulotaan

 


Nyeste indlæg
Embroidery: Visible Mending Brings New Life to Your Projects

Kirjonta: ‘Visible mending’-tekniikka antaa projekteillesi uuden elämän

Anna vanhalle vaatteellesi uusi elämä! Tässä on aloittelijaystävällinen opas 'visible mending'-tekniikan käyttämiseen, jonka avulla voit luoda kauniita kirjontakuvioita ja luoiseen ja paikata pieniä reikiä vaatteissasi.

Hobbii and Pom Pom Present: 13 Free Summer Patterns

Hobbii ja Pom Pom Esittävät: 13 Ilmaista Kesäohjetta

Vuoden kuumin kesämallisto on vihdoin täällä – Se on täynnä sekä neule- että virkkausohjeilla! 😍

Meet the Designer: Shelley Husband

Tapaa Suunnittelija: Shelley Husband

Tutustu Shelley Husbandin asiantunteviin virkkausvinkkeihin ja hänen upeaan uuteen isoäidinneliöiden mallistoonsa.

Meet the Designer: Elisa’s Crochet

Tapaa suunnittelija: Elisa’s Crochet

Etsitkö opettavaisia leluja pienille? Elisa Sartori, joka tunnetaan paremmin nimellä Elisa’s Crochet, on julkaissut kolme upouutta ja ilmaista virkkausmallia Playtime-kokoelmaamme – ja nyt oikein kihelmöimme aloittaa niiden virkkaamisen heti! 😅 Sukella tähän blogikirjoitukseen saadaksesi tietoa Elisan ajatuksista uusien mallien takana!

13 Free Easter Crochet Patterns

13 Free Easter Crochet Patterns

Tipitii! 🐣 Onko aika ryhtyä tämän vuoden pääsiäiskoristeluun? Tässä on 7 virkkausohjetta, jotka huutavat pääsiäistä, pastellisävyjä ja kevättä. Ja mikä parasta, ne ovat kaikki ilmaisia. 💛 Voit itse valita aloitatko suloisista pääsiäistipuista vai käytännöllisistä koreista!

How to Crochet a Temperature Blanket – A Year in Colors

Näin virkkaat Lämpötilapeiton – Koko vuosi väreinä

Oletko sinäkin nähnyt upeita ja värikkäitä Lämpötilapeittoja sosiaalisessa mediassa ja miettinyt, olisiko se sinulle sopiva projekti? Tässä blogijulkaisussa voit lukea kaiken värisuunnittelusta aloittamisesta.

Meet the Designer: Taylor Bento

Tapaa suunnittelija: Taylor Bento

Kurkista Taylor Benton luovaan maailmaan tässä eksklusiivisessa Q&A:ssa. Tutustu hänen Carry On -kokoelmaansa, jossa on kolme ilmaista, virkattua laukkumallia. Täydellistä inspiraatio seuraavaan virkkausprojektiisi! ✨

Left-handed? Get a Good Grip on Yarn and Crochet Hook

Vasenkätinen? Ota hyvä ote langasta ja virkkuukoukusta

Oletko juuri päättänyt oppia virkkaamaan? Silloin voit aloittaa katsomalla otettasi langasta ja virkkuukoukusta. Hyvä ote nimittäin vaikuttaa merkittävästi virkkaustiheyteesi ja siihen, että lopputulos on kaunis. ✨

Guide: Left-Handed Crochet

Opas: Opi virkkaamaan vasenkätisenä

Onko sinusta tuntunut hankalalta aloittaa virkkaaminen vasenkätisenä, koska olet kokenut vaikeuksia löytää tarpeeksi apua? Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua pääsemään alkuun! Aloita uusi suosikkiharrastuksesi kunnolla. 🧶❤️

Meet the Designer: Knitwits & Yarns

Tapaa suunnittelija: Knitwits & Yarns

Olemme jutelleet Brendan Girakin (Knitwits & Yarns) kanssa. Inspiroidu hänen yksinkertaisesta ja tietoisesta neulomisnäkemyksestään tässä blogijulkaisussa. 🧘 Ja mainitsimmeko jo, että Brendan on juuri julkaissut 3 upouutta (ja ILMAISTA) myssyn ohjetta?

Tutorial: Lavender Headband With the Double Moss Stitch and i-Cord Edge

Opas: Lavender-panta kaksinkertaisella helmineuleella ja i-Cord-reunalla

Heittäydy projektin pariin, joka ei ole vain hauska (ja helppo!) neuloa, vaan myös päättyy tyylikkääksi ja käytännölliseksi lisävarusteeksi talveen. Puhumme tietysti kauniista Lavender-pannasta! Saat ohjeen ilmaiseksi ja voit seurata videomme opastusta täältä ✨

Meet the Designer: Pica Pau (Christmas Edition)

Tutustu suunnittelijaan: Pica Pau (Joulu-mallisto)

Sukella Pica Paun hassuun maailmaan suunnittelija Yan Schenkelin kanssa. Tutustu inspiraatioihin hänen söpöjen hahmojensa takana ja syvenny hänen argentiinalaisiin jouluperinteisiinsä. ✨ Psst! Oletko huomannut 5 uutta, ilmaiseksi ladattavaa amigurumi ohjettamme?