6 of the best rainbow crochet patterns

Viisi siisteintä sateenkaarimallia

Miksi juuri sateenkaari? Värit ovat totta kai kauniita, mutta sateenkaari on myös toivon, rakkauden, rauhan ja mielen tasapainon symboli. Sateenkaari on tuttu näky myrskyn jälkeen aurigon pilkistäessä pilvien välistä, mikä puolestaan symboloi uutta alkua. Säkenöivät värit ilahduttavat jokaista, joten esittelen nyt viisi valikoimamme kauneinta sateenkaarimallia. Toivottavasti innostut kokeilemaan niistä joitakin  ❤️


 

1. Uskomattoman monipuolinen verkkopussi - “Sateenkaarikuvioinen rantakassi”

Virkataan Rainbow Cotton 8/4 -langasta



Tässäpä epäilemättä tämän kesän must-have-kassi! Se on kevyt kuin askel kesäpäivänä matkalla rannalle ja luonnollisesti virkattu suositusta Rainbow Cotton 8/4 -langasta kaikissa sateenkaaren väreissä. Tähän käytännölliseen kassiin mahtuu kaikki, mitä rannalla saattaa tarvita, ja olkahihna mahdollistaa mukavuuden myös matkatessa. Onpa joku keksinyt kiinnittää sisäpuolelle vielä hakasenkin, johon avaimet voi napsauttaa kiinni, etteivät ne tipahda matkan varrelle! Tällaiselle alati avainten hukkumista kuumottelevalle moinen yksityiskohta tuo suurta mielenrauhaa. Tämä kassi kulkee mukana sekä ruokakauppaan että rannalle ja uikkarikauden ulkopuolella säilytän siinä lankojani - monikäyttöisyys kunniaan!

 


Tietoa mallista

  • Vaikeusaste: Helppo

  • Lanka: Rainbow Cotton 8/4 (työ virkataan kaksinkertaisella langalla ja kuudella eri värillä)

  • Tarvikkeet: Virkkuukoukku, koko 5 mm

  • Mitat: N. 45 pitkä ja 50 cm leveä laukun suulta mitattuna

 


Lataa ohje täältä


 

2. Hauska peitto perheen pienimmille - “Rainbow-peitto vauvalle”

Virkataan Rainbow Cotton 8/4 -langasta



Takuulla kaunein koskaan näkemäni vauvanpeitto! Peitto on virkattu Rainbow Cotton 8/4 -langasta, jota on saatavana yli sadassa eri värissä. Sievässä siksak-kuviossa toistuvat sateenkaaren kaikki värit ja tuore äiti ilahtuu varmasti siitä, miten helposti vauvan saa kiedottua tähän kevyeen peittoon. Lämmin, pehmeä ja kaikin puolin ihana luomus sopii mainiosti myös lahjaksi.

 

 


Tietoa mallista

  • Vaikeusaste: Helppo

  • Lanka: Rainbow Cotton 8/4 (11 eriväristä kerää)

  • Tarvikkeet: Virkkuukoukku, koko 3.5 mm

  • Mitat: N. 84 x 84 cm

 


Lataa ohje täältä

 


3. Klassinen katseenkääntäjä - “Classical Attitude Poncho”

Virkataan Color Bomb -langasta



Rakastatko kirkkaita värejä ja kivoja ponchoja? Siinä tapauksessa tämä ohje on kuin tehty sinua varten! Classical Attitude -poncho on yksinkertainen, mutta kaunis. Se virkataan Color Bomb -langasta, joka on kerällä kaunis kakku ja puikoilla upea liukuväriunelma. Sateenkaaren lisäksi saatavana on lukuisia muita värivaihtoehtoja. Tässä ohjeessa tykkäsin eniten havainnollistavista kuvista, joiden avulla ohjeiden seuraaminen on hauskaa ja helppoa.

 


Tietoa mallista

  • Vaikeusaste: Helppo

  • Lanka: N. 250 g Color Bomb eller Hobbii Twister

  • Tarvikkeet: Virkkuukoukku, 4 mm

  • Mitat: Pituus: N. 64 cm aloitusreunasta kärkeen. Hihan pituus: N. 47 cm aloitusreunasta olkapään yli mitattuna.

  • Tiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 10 krs

 


Lataa ohje täältä


 

4. Söpö peitto lapsille ja lastenmielisille - “Kawaii-sateenkaaripeitto”

Virkataan Tivoli-langasta



Värikäs peitto on lasten mieleen, ja aikuisellakin meinaa olla hymy herkässä tämän nähdessään. Peitto edustaa aitoa Kawaii-tyyliä ja se virkataan kulmasta kulmaan “corner to corner” -tekniikalla. Selkeä ohje kertoo työvaiheet kerros kerrokselta ja siihen on liitetty sekä havainnollistava kuva kuviosta että kuvallinen ohje C2C-tekniikalla virkkaamiseen. Lopputuloksena on suloinen lahja rakkaalle lapselle!

 


Tietoa mallista

  • Vaikeusaste: Keskitaso

  • Tarvikkeet: Virkkuukoukku, 4.0 mm

  • Lanka: Tivoli 100% HB-akryyli tai Amigo

  • Mitat: 150 x 106 cm

 


Lataa ohje täältä

 


5. Jälkiruoka leikkikeittiöön - “Kawaii - Sateenkaarikakku”

Virkataan Rainbow Cotton 8/4 -langasta



Mansikoin koristeltu sateenkaarikuvioinen kakku on olennainen osa teekutsujen kattausta ja ehdottomasti söpöin näkemäni käsinvirkattu jälkiruoka. Kakku on kirkkaine väreineen, hymyilevine kasvoineen, punaposkineen ja mansikoineen kertakaikkisen vastustamaton. Ohjeeseen kuuluvat kuvitukset helpottavat työvaiheiden seuraamista.

 


Tietoa mallista

  • Vaikeusaste: Keskitaso

  • Lanka: Rainbow Cotton 8/4

  • Tarvikkeet: Virkkuukoukku, 2.5 mm, neula, mustaa kirjontalankaa, turvasilmiä (6 mm), pahvia ja vanua

  • Mitat: N. 8 x 7 cm

 


Lataa ohje täältä

 


Toivottavasti nämä sateenkaarevat ohjeet ilahduttavat sinuakin. Mukavia virkkaushetkiä!

 


Parhain terveisin ♥️

Anna, Hobbii


Nyeste indlæg
Embroidery: Visible Mending Brings New Life to Your Projects

Kirjonta: ‘Visible mending’-tekniikka antaa projekteillesi uuden elämän

Anna vanhalle vaatteellesi uusi elämä! Tässä on aloittelijaystävällinen opas 'visible mending'-tekniikan käyttämiseen, jonka avulla voit luoda kauniita kirjontakuvioita ja luoiseen ja paikata pieniä reikiä vaatteissasi.

Hobbii and Pom Pom Present: 13 Free Summer Patterns

Hobbii ja Pom Pom Esittävät: 13 Ilmaista Kesäohjetta

Vuoden kuumin kesämallisto on vihdoin täällä – Se on täynnä sekä neule- että virkkausohjeilla! 😍

Meet the Designer: Shelley Husband

Tapaa Suunnittelija: Shelley Husband

Tutustu Shelley Husbandin asiantunteviin virkkausvinkkeihin ja hänen upeaan uuteen isoäidinneliöiden mallistoonsa.

Meet the Designer: Elisa’s Crochet

Tapaa suunnittelija: Elisa’s Crochet

Etsitkö opettavaisia leluja pienille? Elisa Sartori, joka tunnetaan paremmin nimellä Elisa’s Crochet, on julkaissut kolme upouutta ja ilmaista virkkausmallia Playtime-kokoelmaamme – ja nyt oikein kihelmöimme aloittaa niiden virkkaamisen heti! 😅 Sukella tähän blogikirjoitukseen saadaksesi tietoa Elisan ajatuksista uusien mallien takana!

13 Free Easter Crochet Patterns

13 Free Easter Crochet Patterns

Tipitii! 🐣 Onko aika ryhtyä tämän vuoden pääsiäiskoristeluun? Tässä on 7 virkkausohjetta, jotka huutavat pääsiäistä, pastellisävyjä ja kevättä. Ja mikä parasta, ne ovat kaikki ilmaisia. 💛 Voit itse valita aloitatko suloisista pääsiäistipuista vai käytännöllisistä koreista!

How to Crochet a Temperature Blanket – A Year in Colors

Näin virkkaat Lämpötilapeiton – Koko vuosi väreinä

Oletko sinäkin nähnyt upeita ja värikkäitä Lämpötilapeittoja sosiaalisessa mediassa ja miettinyt, olisiko se sinulle sopiva projekti? Tässä blogijulkaisussa voit lukea kaiken värisuunnittelusta aloittamisesta.

Meet the Designer: Taylor Bento

Tapaa suunnittelija: Taylor Bento

Kurkista Taylor Benton luovaan maailmaan tässä eksklusiivisessa Q&A:ssa. Tutustu hänen Carry On -kokoelmaansa, jossa on kolme ilmaista, virkattua laukkumallia. Täydellistä inspiraatio seuraavaan virkkausprojektiisi! ✨

Left-handed? Get a Good Grip on Yarn and Crochet Hook

Vasenkätinen? Ota hyvä ote langasta ja virkkuukoukusta

Oletko juuri päättänyt oppia virkkaamaan? Silloin voit aloittaa katsomalla otettasi langasta ja virkkuukoukusta. Hyvä ote nimittäin vaikuttaa merkittävästi virkkaustiheyteesi ja siihen, että lopputulos on kaunis. ✨

Guide: Left-Handed Crochet

Opas: Opi virkkaamaan vasenkätisenä

Onko sinusta tuntunut hankalalta aloittaa virkkaaminen vasenkätisenä, koska olet kokenut vaikeuksia löytää tarpeeksi apua? Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua pääsemään alkuun! Aloita uusi suosikkiharrastuksesi kunnolla. 🧶❤️

Meet the Designer: Knitwits & Yarns

Tapaa suunnittelija: Knitwits & Yarns

Olemme jutelleet Brendan Girakin (Knitwits & Yarns) kanssa. Inspiroidu hänen yksinkertaisesta ja tietoisesta neulomisnäkemyksestään tässä blogijulkaisussa. 🧘 Ja mainitsimmeko jo, että Brendan on juuri julkaissut 3 upouutta (ja ILMAISTA) myssyn ohjetta?

Tutorial: Lavender Headband With the Double Moss Stitch and i-Cord Edge

Opas: Lavender-panta kaksinkertaisella helmineuleella ja i-Cord-reunalla

Heittäydy projektin pariin, joka ei ole vain hauska (ja helppo!) neuloa, vaan myös päättyy tyylikkääksi ja käytännölliseksi lisävarusteeksi talveen. Puhumme tietysti kauniista Lavender-pannasta! Saat ohjeen ilmaiseksi ja voit seurata videomme opastusta täältä ✨

Meet the Designer: Pica Pau (Christmas Edition)

Tutustu suunnittelijaan: Pica Pau (Joulu-mallisto)

Sukella Pica Paun hassuun maailmaan suunnittelija Yan Schenkelin kanssa. Tutustu inspiraatioihin hänen söpöjen hahmojensa takana ja syvenny hänen argentiinalaisiin jouluperinteisiinsä. ✨ Psst! Oletko huomannut 5 uutta, ilmaiseksi ladattavaa amigurumi ohjettamme?