"Mitä ihmiset tarvitsevat juuri nyt?" Tämä ajatus on yksi monista, jotka lähtökohtaisesti pyörivät lahjakkaiden suunnittelijoidemme, Sys’n ja Irenen mielessä, suunnitellessaan Hobbiin uusi kokoelmaa. Vuoden 2020 jälkeen (joka monin tavoin oli erilainen vuosi meille kaikille), on suunnittelijat keskittyneet antamaan sitä, mitä kaikki eniten kaipaavat juuri nyt: piristystä ja iloa.

Kun katsomme valoisaan tulevaisuuteen, jossa vihdoinkin voimme kokoontua, tavata kasvotusten ja jakaa hyviä kokemuksia keskenään, pidämme jännityksen elossa neulomisen avulla.

Kokoelman teema, Ilo ja piristys, ilmaistaan kirkkailla väreillä ja tyylikkäillä leikkauksilla yhdistettyinä retro-yksityiskohtiin.

Retroa voi kuvailla aiempien muoti-ilmiöiden eloon herättämisenä, joka todella luo nostalgiaa ja iloa tähän kokoelmaan. Retro näkyy kokoelmassa esim. Puhviolkapäinä neuletakissa alapuolella 👇

Runsautta? Kyllä kiitos!

Savannah-neuletakissa hihat ovat pliseerattu yläosasta. Se tuo runsautta ja vie huomion olkapäihin. Samaan aikaan se kääntää päitä ja toimii lähes asusteena, kuten korut ja laukut.  Siksi neuletakki sopii yksinkertaiseen asukokonaisuuteen farkkujen kanssa, jossa olkapäät saavat olla huomion keskipisteenä.

Vinkki: Jos tahdot käyttää sitä juhlissa, sen voi asustaa hienoilla Bling Bling-napeilla ja yhdistää sen lempimekkoosi ja sandaaleihin.

Etkö ole ennen neulonut puhviolkapäitä? Ei huolta. Saatavuus on ollut osana neuletakin ja koko kokoelman suunnittelussa.


“Kaikkien tulee ansaita olla mukana, myös aloittelijoiden,” kertoo Irene.


Voit odottaa Savannah-neuletakin ilmestymistä verkkosivuillemme lähitulevaisuudessa. Jos et voi mitenkään odottaa aloittamista, olemme aiemmin tuoneet Monika-Puseron maailmaan. Tässä puserossa tapaavat runsaus, sekä nykyaikainen lyhyt leikkaus sopii täydellisesti korkeavyötäröisten housujen kanssa.

Löydät ohjeen täältä.


Tapaa Amalie

Amalie on kokoelman sarja, joka todella erottuu. Sarja koostuu mekosta, kynähameesta, puserosta ja neuletakista.

Olen tämän jälkeen huomannut neulottuja kynähameita ja tyköistuvia mekkoja niin muotilehdissä kuin kaupoissakin, ja en vain voi vastustaa niitä. Erityisen kauniit yksityiskohdat ovat sivuhalkiot. Halkiot antavat tilaa jalkojen esiin tuomisella, ilman kompromissia pituudesta.

Minä luulen, että Amalie-sarjasta tulee suursuosikki! Sarja on suunniteltu monipuoliseksi, ja eri osia voi yhdistää tai käyttää yksinään ja asustaa kaikenlaisin tavoin.

Esimerkiksi Hameessa ja mekossa on tyköistuva siluetti, ja sen tasapaino neulotun rakenteen kanssa tekee siitä sopivan niin toimistoon kuin arkeen. Sitä voi käyttää kaiken kanssa, niin korkokengistä tennareihin ja saappaisiin. Jos tahdot leikkiä volyymilla, voit yhdistää sen oversize-takkiin- tai puseroon. Runsas yläosa antaa kauniin kontrastin vartalonmyötäiseen mekkoon ja hameeseen.

Kuvassa näet hameen värissä Light Purple (108), Mutta sen voi helposti tehdä värissä mustana, harmaana tai beigen sävyissä, jos tahdot varmistaa ajattomuuden.


Minä varmaan päädyn tekemään sen uudessa värissä Pineapple (152). Mutta enköhän saa sellaisen luotua kauniissa, neutraalissa sävyssä Oak (138) tai värissä Dark Grey (104). Koskaan ei voi olla liikaa kynähameita, eikö? 🤷‍♀️

Hyviä uutisia! Voit aloittaa jo hameen teon – löydät sen nimenomaan verkkosivuiltamme. Mekko, toppi ja neuletakki saapuvat pian, joten pidä silmällä Facebook- ja Instagram-tiliämme.


Pieni vilkaisu Amalie-mekkoon 👆🤩

Pidätkö enemmän ilmavista vaatteista, joissa voit liikkua vapaasti...

... sitten Laudy-hame on ehkä sinulle oikea valinta. Vastakohtana vartalonmyötäisille mekoille ja hameille, jotka tuovat mieleen kaupunkielämän, vie Laudy-hame sinut vihreille niityille raikkaaseen ilmaan. Laudy-hameen laskokset ovat niin kauniit, ja sen voi pukea kevyen kesätopin pariksi, kun heität viltin nurmikolle piknikkiä varten.

Laudy on neulottu Twister-langasta, joka koostuu 55% puuvillasta ja 45% akryylista. Lankavalinta ei ole sattumaa. Hengittävän puuvillan ja kevyen ja joustavan akryylin yhdistelmä antaa materiaalille keveyttä, joka laskeutuu upeasti.


"Puuvillasta voi tulla jäykkää. Akryyli pelastaa tehden siitä ihanan pehmeän. Se on lisäksi niin vahvaa, ja säilyttää värinsä jopa pesusta toiseen!" - Sys




Tässä on Laudy-hame värissä Yellow Snapdragon (36), joka on kaunis keltainen, jota tulemme varmasti näkemään paljon kesän aikana. Twister saapuu tosin hurjan monessa väriyhdistelmässä, joten sinulla on mahdollisuuksia valita juuri ne värit, joista eniten pidät.

Jos tahdot tehdä hameesta yksivärisen, voit korvata kaksi Twister-kerää viidellä Twister Solid-kerällä.


Lue lisää kesän muodikkaista väreistä täältä.


Klassinen t-paita neulottuna versiona

T-paidat eivät koskaan mene täysin pois muodista. Joka kausi tuo alinomaa uuden twistin tähän klassiseen vaatekappaleeseen. Hauskoista kaula-aukoista solmuvärjäykseen, t-paita on kokenut melkein kaiken. Nykyään, kun neuleet ovat olleet erittäin suosittuja viime vuosina, on ollut ennustettavissa nähdä t-paidan neulottu versio.


Lynn neulotaan hihasta hihaan, ja siihen on luotu pystysuoria raitoja. Sen voi myös neuloa yksivärisenä, ja yhdistää vaatekaapissa miltei kaiken kanssa. 

Vaikka t-paita on neulottu, sitä voi käyttää hyvin myös kesällä. Se on neulottu New Arezzo-lankasekoituksesta, joka koostuu bambusta, pellavasta ja puuvillakuiduista, jotka viilentävät kuumalla ilmalla.

Minulla on jo mielessäni joitain väriyhdistelmiä. Uskon, että voisin luoda sen upeissa oranssin sävyissä, kuten Rusty Orange (1340) ja Dark Orange (1448), jotka sopivat täydellisesti kesään.

Jos tahdot tuulettaa solisluita, voit luoda asymmetrisen Elin-topin tai Barbara-kesätopin mukavalla kaula-aukolla. Helman reunassa on kuminauha, joka antaa toppiin volyymia ja liikkuvuutta.


Voit valita toppien [Lynn], Elin ja Barbara väliltä (tai luoda ne kaikki 😉) jo nyt. Niiden ohjeet ovat valmiina verkkosivuillamme 🎉

Psst... tulossa on monia ohjeita

Olet vasta nähnyt jäävuoren huipun kokoelmastamme. Tulemme lisäämään kevään aikana monia muita kauniita vaatteita.

Meillä on monia ohjeita joista aloittaa ja luoda uuden asukokonaisuuden.


“Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme luoneet yhteensopivan kokoelman, ja päätyneet luomaan monia kauniita vaatekappaleita, joita voi yhdistellä vapaasti toistensa kanssa,” kertoo Gea, lahjakas valokuvaaja, joka on ottanut kuvat uudesta kokoelmasta.


Jos tahdot kokonaan itse neulotun asukokonaisuuden, voit takuulla toteuttaa ideasi tämän kokoelman avulla. Voit esim. Yhdistää Elin- tai Barbara-kesätopin Laudy-hameen kanssa 🤩

Aiotko lisätä kokoelman vaatekaappiisi?

Voit aloittaa aivan ilmaiseksi. Ohjeet voi ladata suoraan verkkosivuiltamme.

Jos tahdot, voit jakaa kuvan projektistasi verkkosivuillamme. Tulemme NIIN iloisiksi, kun näemme ohjeidemme heräävän eloon 😍 Jaat kuvan löytämällä ohjeen verkkosivuiltamme, esim. Barbara-kesätoppi, ja klikkaa kohdasta “kuvagalleria”.


Onko mielessäsi jotain, jota tahtoisit nähdä lisää seuraavassa kokoelmassa? Lisää mekkoja, erityisiä leikkauksia, tai ehkä joitain tiettyjä materiaaleja? Kerro meille ideasi alapuolen kommenttikentässä 👇


 

Twister Solid - Hobbii

55% Puuvilla, 45% Akryyli

12,00 €
Säästä 15%
Säästä 48%

Twister - Hobbii

55% Puuvilla, 45% Akryyli

18,10 €  35,00 €