Matchy matchy! Introducing the ‘Mini & Me’ Collection by kolibri by johanna

Matchy matchy! Esittelyssä ‘Mini & Me’-kokoelma jonka on suunnitellut by kolibri by johanna

Tutustu kolibri by johannan "Mini & Me"-mallistoon, jossa on viehättäviä ja yhteensopivia neuleita koko perheelle.


Tervehdys neuletoverit! Olemme aivan innoissamme kertoessamme teille uusimmasta mallistostamme, jonka on luonut uskomattoman lahjakas suunnittelija kolibri by johanna 😍

"Mini & Me"-kokoelma kokoelma on täällä, ja se keskittyy viehättäviin, yhteensopiviin asuihin koko perheelle. Olitpa neulomassa lapsillesi tai itsellesi, tästä mallistosta löytyy jotain erityistä kaikille. On aika koko perheen pukeutua samanlaisiin asuihin!

Suunnitteluprosessista Johanna kertoi meille:

"Alice - liivi on ollut pitkään suunnitteilla, ja 'Mini & Me'-mallisto vaikutti täydelliseltä tilaisuudelta luoda romanttinen ja suloinen yhteensopiva liivi-asukokonaisuus tyttärelleni ja minulle. Klara-puseroiden suunnittelu oli hieman haastavampaa, mutta ne sopivat lopulta täydellisesti tähän mallistoon."

Sukelletaanpa nyt malliston viehättäviin osiin!



Alice - Liivi Lapset & Naiset

Ensimmäisenä meillä on Alice - liivi, joka on saatavilla sekä lasten koossa (1-14 vuotta) että naisten koossa (XS-4XL). Näissä liiveissä on kaksinkertainen taitettu kaulus, helma ja kauniita kirjottuja kukkia. 🌸

Johanna jakoi inspiraationsa tähän ohjeeseen:

"Minulla oli kerran suosikki kesätoppi, jossa oli kirjailtuja kukkia pitsikankaalla. Kun se kului liian paljon käytössä, halusin luoda sen uudelleen, ja se inspiroi yhden rakastetuimmista ohjeistani, Alice - topin. Rakastin tuota toppia niin paljon, että päätin luoda erilaisia vaatteita samalla suunnittelulla. Alice - liivi on uusin lisäys, täydellinen viileisiin kesäiltoihin, varhaisiin syyspäiviin ja tulevaan kevääseen!"

Rakastatko kukkaista eleganssia? Silloin Alice - liivi on täydellinen sinulle. Lyhennetty pituus sopii kauniisti korkeavyötäröisten hameiden, housujen tai mekkojen kanssa, tuoden keväistä romantiikkaa vaatekaappiisi. ❤️

Malli neulotaan sileänä neuleena, ylhäältä alas, yhtenä kappaleena. Tämä lähestymistapa varmistaa saumattoman lopputuloksen ja mukavan istuvuuden. Molemmat liivit neulotaan Soft Alpaca-langasta, antaen niille ylellisen ja erittäin pehmeän tuntuman, täydellisen viileämmille säille.

"Rakastan Soft Alpacan luomaa työtä, joka tarjoaa ihanan tekstuurin kirjotulle Alice - liiville.”



Klara - neulepusero Junioreille, Vauvoille, Naisille & Miehille

Seuraavaksi meillä on ihana Klara - neulepusero, joka saapuu monissa eri koissa joka sopii jokaiselle. Pienimmästä taaperosta (0-18 kk) ja junioreista (1-14 v), naisiin (XS-5XL) ja miehiin (XS-3XL). Tässä hieman ylisuureksi mitoitetussa neuleessa on iloinen kirjoneulekuvio, joka tuo hauskuutta mihin tahansa asuun.

Kun Johanna kertoi värivalinnoistaan, hän sanoi:

"Klara-neuleen huomiota herättävään kirjoneulekuvioon valitsin klassisia värejä, jotka sopivat sekä miehille, naisille, lapsille että vauvoille. Yhdistin sinisen ja punaisen vaaleaan beigeen ja harmaaseen kirkastaakseni kokonaisuutta."

Neule on tehty ylhäältä alas yhdessä kappaleessa, raglanlisäyksin, ja siinä on mukava, rento istuvuus pienen väljyyden ansiosta.

Klara - neulepuseroihin, Johanna on valinnut yhdistää Soft Alpaca ja Alpaca -langat. Hän kertoi:

"Klara-neuleeseen väreillä oli ratkaiseva merkitys langan valinnassa, minkä vuoksi yhdistin nämä kaksi lankalaatua. Ne luovat ylellisen kankaan, ja kokemuksemme mukaan niitä voivat käyttää kaikki perheenjäsenet. Kuitenkin langan valinta on hyvin henkilökohtainen asia, ja onneksi vaihtoehtoja on loputtomasti!"

Lopuksi Johanna antoi aloittelijoille neuvoja kirjoneuleen kokeilemiseen:

"Aloittelijoille suosittelen valitsemaan kirjoneulekuvioita, jotka neulotaan pyörönä, kuten Klara-neule. Pyöröneulonta voi olla helpompaa kirjoneuleessa, koska silloin vältät nurjien kerrosten neulomisen ja värien vaihtamisen samanaikaisesti. Kiinnitä erityistä huomiota neuleesi tiheyteen, sillä se on ratkaisevaa värejä työstettäessä. Sitten vain harjoittele ja pidä hauskaa!"



Oletko Vakmis Aloittamaan 'Mini & Me'-Perhekokoelman?

Johannan intohimo kauniiden, perheystävällisten neuleiden luomiseen näkyy jokaisessa tämän kokoelman silmukassa. 🤩🧶

Valmiina aloittamaan? Olitpa neulomassa mini-me-versiota tai tekemässä yhtenäisiä asuja koko perheelle, nämä mallit tuovat varmasti lämpöä ja iloa. Mainitsimmeko jo, että voit ladata koko kokoelman ilmaiseksi? Iloisia neulomishetkiä!


Lataa ILMAISET ohjeet täältä


Alice - Liivit

Alice – Liivi Naisille

Alice – Liivi Juniorille


Klara - Neulepuserot

Klara - Neulepusero Vauvalle

Klara - Neulepusero Juniorille

Klara – Neulepusero Naisille

Klara – Neulepusero Miehille


Nyeste indlæg
Meet the Designer: JoJo Knitwear

Tutustu suunnittelijaan: JoJo Knitwear

Rakastatko pohjoismaisia neuleita? Sitten sinun pitäisi lukea tämä! 🌊🌾

Meet the Designer: Jonah’s Hands

Tutustu suunnittelijaan: Jonah’s Hands

Tutustu 16-vuotiaan virkkausmallien suunnittelijan Jonah Larsonin inspiroivaan matkaan ja hänen jännittävään uuteen yhteistyöhönsä Hobbiin kanssa, missä on mukana kaksi upeaa, uutta mallia!

Matchy matchy! Introducing the ‘Mini & Me’ Collection by kolibri by johanna

Matchy matchy! Esittelyssä ‘Mini & Me’-kokoelma jonka on suunnitellut by kolibri by johanna

Etsitkö samanlaisia neuleita koko perheelle? Hanki uudet mallit kolibri by Johannalta!

Embroidery: Visible Mending Brings New Life to Your Projects

Kirjonta: ‘Visible mending’-tekniikka antaa projekteillesi uuden elämän

Anna vanhalle vaatteellesi uusi elämä! Tässä on aloittelijaystävällinen opas 'visible mending'-tekniikan käyttämiseen, jonka avulla voit luoda kauniita kirjontakuvioita ja luoiseen ja paikata pieniä reikiä vaatteissasi.

Hobbii and Pom Pom Present: 13 Free Summer Patterns

Hobbii ja Pom Pom Esittävät: 13 Ilmaista Kesäohjetta

Vuoden kuumin kesämallisto on vihdoin täällä – Se on täynnä sekä neule- että virkkausohjeilla! 😍

Meet the Designer: Shelley Husband

Tapaa Suunnittelija: Shelley Husband

Tutustu Shelley Husbandin asiantunteviin virkkausvinkkeihin ja hänen upeaan uuteen isoäidinneliöiden mallistoonsa.

Meet the Designer: Elisa’s Crochet

Tapaa suunnittelija: Elisa’s Crochet

Etsitkö opettavaisia leluja pienille? Elisa Sartori, joka tunnetaan paremmin nimellä Elisa’s Crochet, on julkaissut kolme upouutta ja ilmaista virkkausmallia Playtime-kokoelmaamme – ja nyt oikein kihelmöimme aloittaa niiden virkkaamisen heti! 😅 Sukella tähän blogikirjoitukseen saadaksesi tietoa Elisan ajatuksista uusien mallien takana!

13 Free Easter Crochet Patterns

7 ilmaista virkkausohjetta pääsiäiseen

Tipitii! 🐣 Onko aika ryhtyä tämän vuoden pääsiäiskoristeluun? Tässä on 7 virkkausohjetta, jotka huutavat pääsiäistä, pastellisävyjä ja kevättä. Ja mikä parasta, ne ovat kaikki ilmaisia. 💛 Voit itse valita aloitatko suloisista pääsiäistipuista vai käytännöllisistä koreista!

How to Crochet a Temperature Blanket – A Year in Colors

Näin virkkaat Lämpötilapeiton – Koko vuosi väreinä

Oletko sinäkin nähnyt upeita ja värikkäitä Lämpötilapeittoja sosiaalisessa mediassa ja miettinyt, olisiko se sinulle sopiva projekti? Tässä blogijulkaisussa voit lukea kaiken värisuunnittelusta aloittamisesta.

Meet the Designer: Taylor Bento

Tapaa suunnittelija: Taylor Bento

Kurkista Taylor Benton luovaan maailmaan tässä eksklusiivisessa Q&A:ssa. Tutustu hänen Carry On -kokoelmaansa, jossa on kolme ilmaista, virkattua laukkumallia. Täydellistä inspiraatio seuraavaan virkkausprojektiisi! ✨

Left-handed? Get a Good Grip on Yarn and Crochet Hook

Vasenkätinen? Ota hyvä ote langasta ja virkkuukoukusta

Oletko juuri päättänyt oppia virkkaamaan? Silloin voit aloittaa katsomalla otettasi langasta ja virkkuukoukusta. Hyvä ote nimittäin vaikuttaa merkittävästi virkkaustiheyteesi ja siihen, että lopputulos on kaunis. ✨

Guide: Left-Handed Crochet

Opas: Opi virkkaamaan vasenkätisenä

Onko sinusta tuntunut hankalalta aloittaa virkkaaminen vasenkätisenä, koska olet kokenut vaikeuksia löytää tarpeeksi apua? Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua pääsemään alkuun! Aloita uusi suosikkiharrastuksesi kunnolla. 🧶❤️