Meet the Designer: Jonah’s Hands

Tutustu suunnittelijaan: Jonah’s Hands

Valmistaudu inspiroitumaan Jonah Larsonista, upeasta 16-vuotiaasta virkkauksen ihmelapsesta Jonah's Handsin takana! Jonah on virkannut 5-vuotiaasta lähtien, ja nyt hän tekee yhteistyötä Hobbiin kanssa jännittävässä uudessa yhteishankkeessa. Tapaa hänet täällä!


Jos olet Jonah’s Hands fani, sinua odottaa todellinen makupala! Jonah Larson on juuri julkaissut kaksi upeaa uutta mallia Hobbiin kanssa, ja niissä on käytetty joitain hänen suosikkilankojaan! 👏

Kun Jonahia pyydettiin kuvailemaan virkkausten suunnittelutyyliään, hän vastasi: "ainutlaatuinen, trendikäs ja arvaamaton". Kun katsomme uusia malleja, olemme täysin samaa mieltä! Katso mallit TÄÄLTÄ!

Tämä nuori suunnittelija on jo ollut esillä huippujulkaisuissa, kuten New York Times, Forbes Magazine ja People Magazine, ja esiintynyt ABC News, The Today Show ja Good Morning America televisio-ohjelmissa.

Mutta siinä ei vielä ole kaikki – Jonahin sydän on yhtä suuri kuin hänen lahjakkuutensa. Vuonna 2023 hänen uskomaton, virkkaamalla toteutettu työpanoksensa toi hänelle kansainvälisen nuorten hyväntekijöiden palkinnon (International Young Philanthropist Award). Hänen virkkaustaipaleensa on osoitus siitä, kuinka luovuus ja hyväntekeväisyys voivat muuttaa maailmaa.

Pysy kuulolla, sillä tämä on vasta alkua Jonahin ja Hobbiin yhteistyölle! 🤭👀 Meillä oli tilaisuus esittää Joonalle muutama kysymys. Lue eteenpäin oppiaksesi lisää tästä luovasta suunnittelijasta!

 

1. Mikä sai sinut innostumaan virkkaamisesta?

"Kun olin 5-vuotias, tätini luopui kassillisesta askartelutarvikkeita, joita hän ei enää halunnut minun ja sisarusteni penkovan. Löysin pussin pohjalta kiiltävän virkkuukoukun ja kysyin äidiltäni, mikä se oli. Hän selitti, mutta kertoi, ettei osannut virkata. Hän kuitenkin löysi minulle lankaa ja YouTube-opetusohjelman tiskirätin tekemiseen ja jätti minut itsekseni työn pariin.

Jonkin ajan kuluttua hän tuli takaisin ja huomasi, että olin saanut valmiiksi sini-vihreäraidallisen tiskirätin. Hän odotti löytävänsä minut sotkuisen lankakasan kanssa, mutta jotenkin vain aivoni osasivat virkata, ja pidin siitä. Jatkoin eteenpäin ja opin haastavampia virkkausmalleja. Siitä on nyt yksitoista vuotta, ja virkkaan edelleen."

 

Color Splash - Kalastajanhattu

 

2. Mistä pidät virkkaamisessa eniten?

"Minun oli helppo rakastua virkkaamiseen, koska se tuli minulle luonnostaan. Minun ei tarvinnut tehdä kovasti töitä sen eteen. Se ei ollut minusta hämmentävää – se oli rentouttavaa.

Pienenä opin nopeasti, että virkkaaminen rauhoitti kiireisen mieleni. Koukun rytmikäs liike ja jopa silmukoita muodostavan langan ääni vaikuttivat minuun rauhoittavasti. Olin usein vaikeuksissa ala-asteella, mutta kun toin virkkauksen kouluun, minulla ei ollut enää tylsää, eikä äitini saanut enää niin montaa puhelua rehtorilta ilkikurisesta käytöksestäni.

Nautin myös virkkauksen kauneudesta. Se, että voin ottaa kerän ja virkkuukoukun ja tehdä niiden avulla kauniita asioita, on minusta hämmästyttävää. Ihmisten ilahduttaminen virkkausteni avulla on lisäbonus."


3. Voitko kertoa hauskan faktan virkkausmatkaltasi?

"Työskentelin kaksi vuotta lastenkirjeenvaihtajana The Drew Barrymore Show'ssa. Haastattelin julkkiksia, jotka olivat kirjoittaneet lastenkirjoja, ja heitä haastatellessani virkkasin. Eräät haastattelemistani ihmisistä olivat Jimmy Fallon, Henry Winkler, Natalie Portman, Chelsea Clinton ja Tom Daly.”


4. Mikä on rakkain virkkaukseen liittyvä muistosi?

"Olen kerännyt yli 100 000 dollaria tukeakseni koulua, jota olisin käynyt, jos asuisin edelleen Etiopiassa. Synnyin hyvin köyhällä maaseudulla, jossa lapsilla ei ollut mahdollisuutta kunnolliseen koulutukseen. Rahalla, jonka keräsin myymällä virkkauksiani, keräämällä varoja ja lahjoituksia sekä virkkausystäviltäni että julkkiksilta, olen pystynyt vaikuttamaan positiivisesti niiden lasten elämään, jotka olisivat olleet luokkatovereitani.

Olen rakentanut heille kirjaston täynnä kirjoja, tiedelaboratorion tarvittavine laitteineen, hankkinut 90 pulpettia, jotta lasten ei tarvinnut istua lattialla, ja saniteettitilat tytöille omalla pukuhuoneella, jotta he tuntisivat olonsa mukavaksi tulla kouluun. Tarjosin myös täysin varustetun jalkapallojoukkueen, jolla oli peli- ja maalivahdin asut. Tämä kaikki tehtiin peruskoulussa.

Nyt kun tämä on valmis, siirrymme kunnostamaan heidän lukiotaan, joka tarvitsee kipeästi apua. Tämä on saavutus, josta olen virkkauksen parissa ylpein. Kun minut adoptoitiin, orpokodin lastenhoitajat pyysivät äidiltäni, etteivät vanhempani koskaan antaisi minun unohtaa, mistä olen kotoisin, ja näin me täytämme tuon lupauksen."

 

Leif - Paita

 

5. Mikä innostaa sinua eniten uudessa yhteistyössäsi Hobbiin kanssa?

"Olen niin innoissani yhteistyöstä Hobbiin kanssa. Se oli kuin joulu, kun iso kuorma-auto toimitti 31 lankapakettia minulle! Hobbilla on niin monia lankalaatuja, että mahdollisuudet ovat rajattomat. Mieleni pyörii ideoita.

Pidän paksusta langasta, koska asun Wisconsinissa, jossa voi olla hyvin kylmä, ja lämmin lanka on mukava ja kodikas virkattava takan ääressä. Mutta tykkään myös työskennellä DK-paksuisen langan ja puuvillalangan kanssa kesällä. Nautin huivien ja pitsineuleiden tekemisestä äidilleni ja tädeilleni.

Jonain päivänä toivon saavani lankatuoteperheen, joka kantaa nimeäni. Se on ollut elinikäinen unelmani."


6. Mikä on suosikki Hobbii-lankasi tähän mennessä?

“Kun tein Leif paidan, nautin todella Olivin ja Friends Cotton Silk lankojen luonnonkuiduista.

Olen myös nauttinut Udon langalla virkkaamisesta. Käytin sitä luodakseni The Chicago Bobble neuletakin. Se on hauska, ylisuuri neuletakki, joka on virkattu mehevän paksusta langasta yhdistettynä luovaan nyppyjen virkkaukseen. Ja kun mainitsen nypyt, tarkoitan tosi isoja nyppyjä!”

 

The Chicago Bobble neuletakki


7. Voitko jakaa kanssamme parhaat vinkkisi virkkaajille?

"Ensinnäkin, pidä vain hauskaa. Ole kuka olet. Sukupuolellasi, iälläsi tai millään muulla ei ole väliä. Tee sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Jos olet aloitteleva virkkaaja, kokeile ensin paksua lankaa ja isoa koukkua. Silmukat on helpompi nähdä, ja projektisi valmistuvat nopeasti. Ehdotan yksinkertaista huivia tai pipoa."


8. Mikä virkkauskeksintö tekee virkkaajan elämästä paljon helpompaa?

​​"Kaikki tietävät tämän, mutta harvat ihmiset tekevät sen: sinun on todella tarkistettava virkkaustiheytesi. Se säästää niin paljon aikaa pitkällä aikavälillä.

Nuorempana ajattelin, että pärjään tekemättä sitä. Ja rehellisesti sanottuna, joskus voinkin. Mutta jos haluat projektisi olevan täydellinen – kuten minä haluan – käytä ensin aikaa mallitilkun virkkaamiseen."


Hanki ohjeet täältä!

Oletko innokas virkkaamaan Jonahin uusia malleja? Lataa ohjeet ilmaiseksi Hobbiin verkkosivustolta ja aloita omien ainutlaatuisten, trendikkäiden virkkuutöidesi luominen!

Leif - Paita

The Chicago Bobble neuletakki

Color Splash - Kalastajanhattu


Iloisia virkkaushetkiä!

Nyeste indlæg
Meet the Designer: JoJo Knitwear

Tutustu suunnittelijaan: JoJo Knitwear

Rakastatko pohjoismaisia neuleita? Sitten sinun pitäisi lukea tämä! 🌊🌾

Meet the Designer: Jonah’s Hands

Tutustu suunnittelijaan: Jonah’s Hands

Tutustu 16-vuotiaan virkkausmallien suunnittelijan Jonah Larsonin inspiroivaan matkaan ja hänen jännittävään uuteen yhteistyöhönsä Hobbiin kanssa, missä on mukana kaksi upeaa, uutta mallia!

Matchy matchy! Introducing the ‘Mini & Me’ Collection by kolibri by johanna

Matchy matchy! Esittelyssä ‘Mini & Me’-kokoelma jonka on suunnitellut by kolibri by johanna

Etsitkö samanlaisia neuleita koko perheelle? Hanki uudet mallit kolibri by Johannalta!

Embroidery: Visible Mending Brings New Life to Your Projects

Kirjonta: ‘Visible mending’-tekniikka antaa projekteillesi uuden elämän

Anna vanhalle vaatteellesi uusi elämä! Tässä on aloittelijaystävällinen opas 'visible mending'-tekniikan käyttämiseen, jonka avulla voit luoda kauniita kirjontakuvioita ja luoiseen ja paikata pieniä reikiä vaatteissasi.

Hobbii and Pom Pom Present: 13 Free Summer Patterns

Hobbii ja Pom Pom Esittävät: 13 Ilmaista Kesäohjetta

Vuoden kuumin kesämallisto on vihdoin täällä – Se on täynnä sekä neule- että virkkausohjeilla! 😍

Meet the Designer: Shelley Husband

Tapaa Suunnittelija: Shelley Husband

Tutustu Shelley Husbandin asiantunteviin virkkausvinkkeihin ja hänen upeaan uuteen isoäidinneliöiden mallistoonsa.

Meet the Designer: Elisa’s Crochet

Tapaa suunnittelija: Elisa’s Crochet

Etsitkö opettavaisia leluja pienille? Elisa Sartori, joka tunnetaan paremmin nimellä Elisa’s Crochet, on julkaissut kolme upouutta ja ilmaista virkkausmallia Playtime-kokoelmaamme – ja nyt oikein kihelmöimme aloittaa niiden virkkaamisen heti! 😅 Sukella tähän blogikirjoitukseen saadaksesi tietoa Elisan ajatuksista uusien mallien takana!

13 Free Easter Crochet Patterns

7 ilmaista virkkausohjetta pääsiäiseen

Tipitii! 🐣 Onko aika ryhtyä tämän vuoden pääsiäiskoristeluun? Tässä on 7 virkkausohjetta, jotka huutavat pääsiäistä, pastellisävyjä ja kevättä. Ja mikä parasta, ne ovat kaikki ilmaisia. 💛 Voit itse valita aloitatko suloisista pääsiäistipuista vai käytännöllisistä koreista!

How to Crochet a Temperature Blanket – A Year in Colors

Näin virkkaat Lämpötilapeiton – Koko vuosi väreinä

Oletko sinäkin nähnyt upeita ja värikkäitä Lämpötilapeittoja sosiaalisessa mediassa ja miettinyt, olisiko se sinulle sopiva projekti? Tässä blogijulkaisussa voit lukea kaiken värisuunnittelusta aloittamisesta.

Meet the Designer: Taylor Bento

Tapaa suunnittelija: Taylor Bento

Kurkista Taylor Benton luovaan maailmaan tässä eksklusiivisessa Q&A:ssa. Tutustu hänen Carry On -kokoelmaansa, jossa on kolme ilmaista, virkattua laukkumallia. Täydellistä inspiraatio seuraavaan virkkausprojektiisi! ✨

Left-handed? Get a Good Grip on Yarn and Crochet Hook

Vasenkätinen? Ota hyvä ote langasta ja virkkuukoukusta

Oletko juuri päättänyt oppia virkkaamaan? Silloin voit aloittaa katsomalla otettasi langasta ja virkkuukoukusta. Hyvä ote nimittäin vaikuttaa merkittävästi virkkaustiheyteesi ja siihen, että lopputulos on kaunis. ✨

Guide: Left-Handed Crochet

Opas: Opi virkkaamaan vasenkätisenä

Onko sinusta tuntunut hankalalta aloittaa virkkaaminen vasenkätisenä, koska olet kokenut vaikeuksia löytää tarpeeksi apua? Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua pääsemään alkuun! Aloita uusi suosikkiharrastuksesi kunnolla. 🧶❤️